Sara76 napisał(a):Szkoda, że już koniec relacji z Istrii. Udanego urlopu letniego gdziekolwiek będziecie go spędzali, bo następną relacja na pewno będzie hitem na forum.
Dziękuję Urlop był baaardzo udany
te kiero napisał(a):Lubię i czekam na takie dłuższe powroty... Istarskie wspomnienia odżyły
Cieszę się
piotrf napisał(a):będą nowe wakacje - już leci nam ślinka
bo kolejną relację napisze Maslinka
Zobaczymy, czy napisze
Na razie muszę się trochę ogarnąć, wróciliśmy w środku nocy.
CROnikiCROpka napisał(a):Dzięki za pokazanie Istrii. Pewnie prędko tam nie zawitam, dlatego tym bardziej cenię sobie wirutalne wycieczki z Tobą Część miasteczek mi się podobała, część absolutnie nie i totalnie nie mój klimat, ale każdy kraj ma swoje uroki i fajnie, że są ludzie potrafiący docenić ten koloryt
Dzięki za obecność
Katerina napisał(a):Po tylu latach mam wątpliwości, ale chyba nie ja... Forum narzuca sposób posługiwania się pewnymi określeniami... typu "zacne", " focić , cyc(anie), tak, że ani się człowiek obejrzy, a już zaczyna używać na co dzień
Dokładnie tak jest. Taki forumowy slang
Mr hepik napisał(a):Równie dobry tytuł relacji mógłby brzmieć:Istria-po japońsku
Japończycy nie daliby rady
Mr hepik napisał(a):O ile dobrze pamietam,to z relacji autorki juz kiedys korzystałem(Bracz?)czyli 100% zaufania mam.
Dobra robota,Maslinka.
Fajnie, jeśli się przyda
Mr hepik napisał(a):PS
Efektownie i efektywnie byłoby stworzyć mapkę z wyrysowanym przebiegiem waszego krążenia po Istrii.
Pomyślę o tym
mysza73 napisał(a):Udanych wakacji życzę
Dziękuję. Było super!
pomorzanka zachodnia napisał(a):mysza73 napisał(a):Dokończyłam czytanie przy kawie i princessie ofkors
Oj tak, ja też pozostanę wiernym czytaczem Ja przy prince polo(classic)
Lubię oba te batoniki