Igłą pinii napisał(a):Dziękuję za kolejną ciekawą i inspirującą relację
Max Power napisał(a):Mam jeszcze coś z innej beczki:) Dzieki Tobie w zeszłym roku odkryłem piwo Apę z browaru w Żywcu. Ja polecam Książęce Ipa
beatabm napisał(a):Maslinko jak zawsze było pięknie i ciekawie -tak jak lubię.
pomorzanka zachodnia napisał(a):Dziękuję Maslinko za przemiłą lekturę. Szkoda, że to koniec, ale rozumiem, zbliżają się wakacje. Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku.
maslinka napisał(a):
Piękny utwór, Tomku
ruzica napisał(a):Jestem pod wrażeniem ilości miejsc jaką udało się wam odwiedzić w tak krótkim czasie
tomekkulach napisał(a):
Jak Ci się podoba,to zapraszam do Krakowa
4-tego grudnia będzie grany"na żywo"
Rafi70 napisał(a):Miło było odwiedzić ponownie razem z "Tobą" miejsca znane i te nieznane . Te znane odkryłem na nowo , dzięki Twojemu spostrzegawczemu oku i pięknym fotkom , dziękuję
Hercklekot napisał(a):Piękne dzięki za relację, dodana do "kanonu" i będzie służyć gdy wrócimy na Istrię, bo na pewno wrócimy...
AniaJ. napisał(a):Dzięki Twojej relacji upewniłam się , że chcę zobaczyć Istrię
Nie wiem jeszcze kiedy, ale na pewno jest na liście miejsc "na kiedyś".
Udanych wakacji tegoroczynych, gdziekolwiek ruszacie
Katerina napisał(a):Kolejne, ładne zdjęcie z piwem - wyglądasz na nich bardzo francusko. Gdybyś jeszcze inny trunek trzymała, mogłabyś uchodzić za klasyczną paryżankę
Katerina napisał(a):Agnieszko, dziękuję za tyle świetnych wycieczek po pięknych miasteczkach Ja też planuję dokończyć kiedyś Istrię, a wtedy na pewno sięgnę raz jeszcze po tę relację.
Katerina napisał(a):To kiedy wyjazd na wakacje?
Mikromir napisał(a):Agnieszko, stworzyłaś świetny przewodnik po Istrii i jej zakamarkach.
Miło się z Tobą podróżowało. Dziękuję!
janusz.w. napisał(a):Tak cichaczem i ja czytałem i oglądałem Moja Istria to tylko kilka dni podczas naszego pierwszego pobytu w Chorwacji w ...1999 roku. Podobnie jak Wy byliśmy zachwyceni
Relacja jak zwykle świetna
janusz.w. napisał(a):P.S.
Bardzo mi się podoba określenie 'Małż'
maslinka napisał(a):Niestety, nie jest moje autorskie Zapożyczone z cro.pli. Nie pamiętam, kto pierwszy zaczął go używać... Marze_na, Katerina, Mysza, Potter, Beatabm, Ruzica... Nie mam pojęcia.
Powrót do Nasze relacje z podróży