beatabm napisał(a):a żaglówki stoją w idealnym porządku:
Bo my żeglarze to tacy porządni ludzie
marze_na napisał(a):Do Labina niestety nie dotarłam. Muszę przyznać, że prezentuje się świetnie .
W tym momencie nie przejmuję się tym, że słońce właśnie schowało się za chmury... Muszę w końcu się zanurzyć w Jadranie :
maslinka napisał(a):beatabm napisał(a):W tym momencie nie przejmuję się tym, że słońce właśnie schowało się za chmury... Muszę w końcu się zanurzyć w Jadranie :
brrrrrrrrrrrrrrr
Aż tak zimna nie była
maslinka napisał(a):beatabm napisał(a):W tym momencie nie przejmuję się tym, że słońce właśnie schowało się za chmury... Muszę w końcu się zanurzyć w Jadranie :
brrrrrrrrórrrrrrr
Aż tak zimna nie była
beatabm napisał(a):maslinka napisał(a):beatabm napisał(a):W tym momencie nie przejmuję się tym, że słońce właśnie schowało się za chmury... Muszę w końcu się zanurzyć w Jadranie :
brrrrrrrrórrrrrrr
Aż tak zimna nie była
Dobra dobra, byłam na majówce w CRO i nawet palca u nogi nie umoczyłam
ruzica napisał(a):Maslinka, przypomniałaś mi dlaczego muszę wrócić na Istrię- bo na wschodnim wybrzeżu w ogóle nie byliśmy , a Labin prezentuje się super(Za to bylismy na Vojaku ).
beatabm napisał(a):maslinka napisał(a):beatabm napisał(a):W tym momencie nie przejmuję się tym, że słońce właśnie schowało się za chmury... Muszę w końcu się zanurzyć w Jadranie :
brrrrrrrrórrrrrrr
Aż tak zimna nie była
Dobra dobra, byłam na majówce w CRO i nawet palca u nogi nie umoczyłam
Powrót do Nasze relacje z podróży