Franz napisał(a):Jeśli kiedyś zechcesz być bliżej natury, to mogę Ci polecić ukryte skarby Istrii.
Pozdrawiam,
Wojtek
Dziękuję za link Myślę, że kiedyś skorzystamy.
daniel1961 napisał(a):Miło było przypomnieć sobie niektóre miejsca, szczególnie Park Brijuni i Rovinj
Tradycyjnie fajna relacja.
Pozdrawiam
Dzięki
Tak jak przypomniała niżej Gusia - Ty zdobyłeś Brijuni kajakiem To była Przygoda! My tym razem poprzestaliśmy na wycieczce zorganizowanej. Kajak na przełomie kwietnia i maja to jednak kiepski pomysł, nie lubię być ochlapywana zimną wodą
Ale jeśli kiedyś będziemy na Istrii latem, na pewno trochę pokajakujemy
Marsallah napisał(a):Szukałem czegoś na tych Twoich zdjęciach, żeby się do tego Rowinia przyczepić, ale nie udało mi się
Nie ma za bardzo do czego
Ewentualnie do liczby turystów
kibic hr napisał(a):Tak czytam relację i oglądam zdjęcia z tych istryjskich zakątków,że ja -miłośnik Baskiej Vody i ogólnie riwiery makarskiej -już sobie profilaktycznie zabukowałem 4 noclegi w okolicy Fazany na przyszły rok. Wypadałoby wreszcie tam pojechać i przekonać się samemu jaka jest ta Istria.
Warto się przekonać i zobaczyć na własne oczy
marco156 napisał(a):Co roku jestem na Istrii i za każdym razem odkrywam coś nowego. I myślę, że przez wiele kolejnych lat co roku mój pobyt będzie podzielony po równo między Istrię i Dalmację
Mimo bardzo intensywnego zwiedzania miałabym tam co robić jeszcze przez kilka pobytów