kroj napisał(a):Super relacja, Istria ciągle w planach, póki co żal nam rezygnować z Dalmacji, bo dla nas Cro -to południe ale Twoja relacja przekonuje, że - zwłaszcza przed/po sezonie naprawdę warto tam pobyć
kroj napisał(a):Kwitnąca glicynia w Chorwacji.. no nie spodziewałam się takiego widoku!
Mikromir napisał(a):A Grožnjan to jedno z moich najmilszych wspomnień z Istrii, z prawdziwą przyjemnością oglądam Twoje zdjęcia, Agnieszko.
_Piotrek_ napisał(a):Muszę kiedyś na Istrię wrócić, bo trochę mi jeszcze zostało do zobaczenia.
pomorzanka zachodnia napisał(a):Nie spodziewałam się, że to miasteczko jest tak maleńkie nawet znając liczbę mieszkańców. A jakie malownicze .
21monika napisał(a):Już nadrobiłam stracony czas i uważam że Istria jest trochę po macoszemu traktowana a jest urocza.
Marsallah napisał(a):No proszę, ładna ta Istria. Wciąż nie czuję się przekonany (zbyt dużo zieleni ), ale Bale, Brijuni i Groznjan robią wrażenie!
No to już całą chorwacką Listę mamy odhaczoną
kibic hr napisał(a):Na Istrii jeszcze nas nie było i jak kiedyś tam wreszcie zawitamy to boję się ,że nie będzie czasu na plażowanie he he.
CROnikiCROpka napisał(a):Byłam tam za dzieciaka (lata 90-te, prawdopodobnie 1997 albo 1998). Porec kojarzy mi się z bazyliką i ogromnie poparzonymi od słońca plecami oraz ze stosunkowo brzydką jak na środek sezonu pogodą
Katerina napisał(a):A chorwacko - włoska gościnność to musi być mega gościnność Zazdroszczę obiadku z gospodarzami
kibic hr napisał(a):Na Istrii jeszcze nas nie było i jak kiedyś tam wreszcie zawitamy to boję się ,że nie będzie czasu na plażowanie he he.
beatabm napisał(a):Mozaiki zdecydowanie warte grzechu, piękne
ruzica napisał(a):Ja też bardzo miło wspominam Poreč. Wydał mi się chyba najbardziej dalmatyński z miast na Istrii.
A pogodę też mieliśmy najbrzydszą na całym wyjeździe To musi być taki porecki mikroklimat
ruzica napisał(a):A pogodę też mieliśmy najbrzydszą na całym wyjeździe To musi być taki porecki mikroklimat
ruzica napisał(a):A pogodę też mieliśmy najbrzydszą na całym wyjeździe To musi być taki porecki mikroklimat
marze_na napisał(a):ruzica napisał(a):A pogodę też mieliśmy najbrzydszą na całym wyjeździe To musi być taki porecki mikroklimat
Zaprzeczam, dementuję, protestuję
W Porecu mieszkaliśmy przez tydzień i to był najbardziej udany pod względem pogody tydzień, jaki w ogóle spędziliśmy w Chorwacji .
Powrót do Nasze relacje z podróży