Magdzik napisał(a):Czy znajdę na Istrii taką "Divnę" z Peljesac ? Może jakieś miejscowości w stylu Trpanj lub Duby Pelj ? Szukam czegoś w tym stylu...miło, spokojnie i cicho..
kulka53 napisał(a):Magdzik napisał(a):Czy znajdę na Istrii taką "Divnę" z Peljesac ? Może jakieś miejscowości w stylu Trpanj lub Duby Pelj ? Szukam czegoś w tym stylu...miło, spokojnie i cicho..
Co do Divnopodobnej plaży na Istrii to poszukaj zdjęć z Brsec, takich jak TO
W Trpanju byłem, w Dubie baaardzo mi się podobało. Jakbym miał jechać na Istrię, kwatery szukałbym w Ravni albo Peroj...
Pozdrawiam
kulka53 napisał(a):
W Trpanju byłem, w Dubie baaardzo mi się podobało. Jakbym miał jechać na Istrię, kwatery szukałbym w Ravni albo Peroj...
Pozdrawiam
principessina napisał(a):Witam wszystkich Cromaniakow, jestem nowa na tym forum, od tygodni w wolnej chwili czytam interesujace mnie watki, juz prawie podjelam decyzje, ale chcialabym sie poradzic expertow:)
Do Cro wybieramy sie po raz trzeci, tym razem z malym dzieckiem, Bylismy juz w poludniowej czesci, srodkowej, teraz padlo na Istrie, jako ze tam brak plaz piaszczystych, prosze o rade czy Rabac lub Moscenicka Draga bedzie nadwala sie dla rocznego dziecka, bo wyczytalam ze tylko tam jest jako taki piasek? Ponoc plaza Girandella w Rabac'u ma piasek? Prosilabym o namiary apartamentow lub nazwy ulic, ktore sa blisko plazy, tak do 200 metrow i zeby bylo latwe zejscie, bede bardzo wdzieczna, w zamian moge polecic miejscowosc Cavtat niedaleko Dubrovnika:)
principessina napisał(a):Daniellos76 dziekuje za rady! Zdjecia przesliczne, krajobrazy i oczywiscie synek ze sliczna mamusia:) My juz Dalmacji zasmakowalismy, zaczelismy od niej, gdyz mieszkamy na przeciwko, po drugiej stronie wybrzeza, wiec mamy blisko:) Z kolei na polnoc bedziemy jechac autem, wlasnie chodzilo mi moze nie tyle o piszczyste plaze, co o bardziej lagodne tak zebysmy mogli z dzieckiem spokojnie pobyc, to co radzisz Rabac czy Moscienicka Draga? Ktore z tych miejscowosci jest bardziej "ruchliwe" wieczorem? Moglabym prosic o namiary jakis apartamentow lub nazywy ulic blisko morza?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne