No, dobra poddaję się
, taka jest prawdziwa pogoda , nie wiem, czy polar wystarczy
Data wykonania przez mnie fotki własnej rodziny:
Data i godzina (oryginalne) 2014:07:11 10:48:23
Lednice napisał(a):nuciak115 napisał(a):Witam jesteśmy właśnie z rodziną w Rovinj,miasto przepiękne,plaże super,przyjazne dzieciom,ale pogoda na maxa chu..wa!!!! na tydzień pobytu plażowaliśmy jeden raz!!! na przemian burze,lekki deszcz,wiatry,niebo prawie cały czas zachmurzone,zimne wieczory,słońce czasem wyjdzie na chwilę...,podobno taki stan trwa już kilka tygodni.
Od 13 do 20 lipca padało raz, kilka godzin, była burza
zawsze było bardzo ciepło, nawet wtedy, gdy padało,
wiec proszę nie tworzyć bajek
Bocian napisał(a):Masz farta Albo malkontent albo świetojebliwiec Albo masz dar przyciągania takich
nuciak115 napisał(a):Lednice napisał(a):nuciak115 napisał(a):Witam jesteśmy właśnie z rodziną w Rovinj,miasto przepiękne,plaże super,przyjazne dzieciom,ale pogoda na maxa chu..wa!!!! na tydzień pobytu plażowaliśmy jeden raz!!! na przemian burze,lekki deszcz,wiatry,niebo prawie cały czas zachmurzone,zimne wieczory,słońce czasem wyjdzie na chwilę...,podobno taki stan trwa już kilka tygodni.
Od 13 do 20 lipca padało raz, kilka godzin, była burza
zawsze było bardzo ciepło, nawet wtedy, gdy padało,
wiec proszę nie tworzyć bajek
Lednice nie tworzę bajek,mówię jak jest to nasza 2ga wizyta w Cro poprzednio byliśmy w Omiś i przez 2 tygodnie było piękne słońce i super ciepłe wieczory i z takim też nastawieniem jechaliśmy tym razem.Moim oczywistym błędem było że nie sprawdziłem pogody ale jakoś tak sobie że zakodowałem w głowie że jak Cro to musi być słońce.Napisałem ten post nie dlatego że należę do części społeczeństwa narzekającego na wszystko i wszędzie tylko dlatego że uważam że jak ktoś przez pół Europy i wydaje niemałą kasę na wakacje to chce spędzić ten czas w aurze wakacyjnej/słonecznej.Więc proszę mnie nie linczować...
Pozwolę sobie jeszcze opisać dzisiejszą sytuacje:
Rano w Rovinj padał deszcz były gęste chmury i było dość chłodno,pojechaliśmy więc do parku Kamenjak a tam pięne słońce wróciliśmy przed chwilą do Rovinj a tu pogoda taka jak rano i nie przesadzam....
Lednice napisał(a):W Gdańsku może być słoneczko, w Krakowie w tym samym czasie leje.
Lednice napisał(a):Chorwacka pogoda w tym roku jest zmienna, ale to nie oznacza, że wszyscy mają podstawy do narzekania.Jedni trafili cały czas na słoneczko, inni mieli kilka dni pochmurnych, mogło popadać.
Zdarza się i nie ma podstaw do histerii
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne