Januszu, gratuluję świetnej relacji, pełnej ciekawostek historycznych, kulturalnych oraz wszelakich
Twoje wspomnienia przybliżyły mi trochę nieznaną (jak dotąd) Istrię... i teraz mam ochotę ją poznać
Pozdrawiam
Janusz napisał(a):mam nadzieję, że nie zanudziłem, szczególnie wątkiem piwnym.
Janusz Bajcer napisał(a):Ponieważ wszystko ma swój początek i koniec, tak więc przyszła pora na zakończenie wakacji i relacji.
W okolicach Rijeki z łezką w oku pożegnałem się z widokiem Jadranu, z nadzieją zobaczenia go znowu w 2010 roku.
maslinka napisał(a):Januszu, gratuluję świetnej relacji, pełnej ciekawostek historycznych, kulturalnych oraz wszelakich
Twoje wspomnienia przybliżyły mi trochę nieznaną (jak dotąd) Istrię... i teraz mam ochotę ją poznać
Pozdrawiam
JacYamaha napisał(a):Czy palinka to taka ichniejsza grappa?
Dziękuję za tą relację.
PS. Najdłuższy most już niedługo powstanie w Europie (19 km)
Tymona napisał(a):Janusz napisał(a):mam nadzieję, że nie zanudziłem, szczególnie wątkiem piwnym.
Januszu - toż to kokieteria
Lidia K napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Ponieważ wszystko ma swój początek i koniec, tak więc przyszła pora na zakończenie wakacji i relacji.
W okolicach Rijeki z łezką w oku pożegnałem się z widokiem Jadranu, z nadzieją zobaczenia go znowu w 2010 roku.
To już wtedy Januszu wiedziałeś, że urlop 2009 będzie na pewno nie w Chorwacji
Janusz Bajcer napisał(a):PS Najdłuższy most w Europie jest budowany w Chorwacji
JacYamaha napisał(a):Mam nadzieję, że wybaczysz mi ten mały wtręt...
Powrót do Nasze relacje z podróży