to fakt było kilka byków ale to powoduje zdenerwowanie i nieodparta chęć szybkiej odpowiedzi darkowi-1
pozdrawiam
darek1 napisał(a):Na Krk w ubiegłym roku, przełom czerwca i lipca, 14 dni, 4 osoby, z klimatyzacją, 40 m od morza, w centrum Silo po 12,5 euro od osoby, wynajęte w ciemno, parking u właściciela. Płaciłem przez biuro turystyczne gdyż właścicielka była z nim powiązana. Nie wiem czy mam takie szczęscie czy potrafię negocjować cenę. Były i wyższe ceny ale nie brałem ich pod uwagę.
Trzy lata temu po 8,5 euro od osoby, było nas 7 osób, bez klimy w Igrane. Rezerwacja w czerwcu przez internet, przełom czerwca i lipca.
ziomek napisał(a):to fakt było kilka byków ale to powoduje zdenerwowanie i nieodparta chęć szybkiej odpowiedzi darkowi-1
pozdrawiam
wlodek napisał(a):Widzę że rozmowa zeszła na Psy. Janusz ciekawie pisze dla wielu jest to elementarz wyjazdów do Chorwacji a tu Darek1 zaczyna jak zwykle coś udowodniać ale po co ? Ja jestem fanem Janusza bo dzięki jogo postom i opisom po raz pierwszy pojechałem 5 lat temu do Chorwacji jak po sznurku. Odwalił tu kawał dobrej roboty. Czekamy na takie relacje planując gdzie to jechać w 2009.
wlodek napisał(a): Ja jestem fanem Janusza bo dzięki jego postom i opisom po raz pierwszy pojechałem 5 lat temu do Chorwacji jak po sznurku.
Janusz Bajcer napisał(a):wlodek napisał(a): Ja jestem fanem Janusza bo dzięki jego postom i opisom po raz pierwszy pojechałem 5 lat temu do Chorwacji jak po sznurku.
Dziękuję Włodku - ale 5 lat temu nie było mnie jeszcze na forum
Jechałeś wtedy do Chorwacji jak po sznurku korzystając z postów i opisów jakiegoś innego Janusza
Leszek Skupin napisał(a):
P.S. Podejrzewam, że Janusz ma tak samo jak ja
darek1 napisał(a):50 m od morza
darek1 napisał(a):łazienka full
darek1 napisał(a):można zamknąć drzwi i nikogo nie słychać