JESZCZE raz ponawiam prosbe o ceny aktualne na ISTRII czy nikt nie byl tam w tym roku??? Za tydzien wyjezdzam z gory dziekujeborys0508 napisał(a):Witam mam prosbe wpisujcie miasta ceny i atrakcje ??? Wybieram sie od 16 lipca do Medulinu bardzo bylbym wdzieczny za kazde info!!! pozdrawiam Czarek i Aga
Artur dziekuje za e-maila napisz czy widziales hotel belvedere jak sie prezentuje i polec mi fajna knajpke z drinkami????Bahama napisał(a):Dziś wróciłem z Medulin. Napiszę tak: Ceny o około 20 % wyższe niż w Polsce na artykuły spożywcze natomiast mięso i wędliny to jakiś horror ! za kg z 50 zł na nasze... Zakupy robiłem w Konzumie w Medulin, waluta do wymiany kurs Euro 7,14 w Medulin, w Puli widziałem 7,21
borys0508 napisał(a):Artur dziekuje za e-maila napisz czy widziales hotel belvedere jak sie prezentuje i polec mi fajna knajpke z drinkami????Bahama napisał(a):Dziś wróciłem z Medulin. Napiszę tak: Ceny o około 20 % wyższe niż w Polsce na artykuły spożywcze natomiast mięso i wędliny to jakiś horror ! za kg z 50 zł na nasze... Zakupy robiłem w Konzumie w Medulin, waluta do wymiany kurs Euro 7,14 w Medulin, w Puli widziałem 7,21
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne