Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

ISTIA 2006 ceny!!!!!

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
borys0508
Podróżnik
ISTIA 2006 ceny!!!!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) borys0508 » 22.06.2006 08:46

Witam mam prosbe wpisujcie miasta ceny i atrakcje ??? Wybieram sie od 16 lipca do Medulinu bardzo bylbym wdzieczny za kazde info!!! pozdrawiam Czarek i Aga
borys0508
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) borys0508 » 08.07.2006 10:49

borys0508 napisał(a):Witam mam prosbe wpisujcie miasta ceny i atrakcje ??? Wybieram sie od 16 lipca do Medulinu bardzo bylbym wdzieczny za kazde info!!! pozdrawiam Czarek i Aga
JESZCZE raz ponawiam prosbe o ceny aktualne na ISTRII czy nikt nie byl tam w tym roku??? Za tydzien wyjezdzam z gory dziekuje
piotr.liwoch
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotr.liwoch » 09.07.2006 10:35

czego chcecie ceny??
Pivo 7 kn.
Chleb 7 kn.
pomidory 10 kn.
wino od 20 kn w butelce. Domowe 14 kn.
olej z oliwek 90 kn.
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 09.07.2006 18:30

Dziś wróciłem z Medulin. Napiszę tak: Ceny o około 20 % wyższe niż w Polsce na artykuły spożywcze natomiast mięso i wędliny to jakiś horror ! za kg z 50 zł na nasze... Zakupy robiłem w Konzumie w Medulin, waluta do wymiany kurs Euro 7,14 w Medulin, w Puli widziałem 7,21
borys0508
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) borys0508 » 09.07.2006 20:58

Bahama napisał(a):Dziś wróciłem z Medulin. Napiszę tak: Ceny o około 20 % wyższe niż w Polsce na artykuły spożywcze natomiast mięso i wędliny to jakiś horror ! za kg z 50 zł na nasze... Zakupy robiłem w Konzumie w Medulin, waluta do wymiany kurs Euro 7,14 w Medulin, w Puli widziałem 7,21
Artur dziekuje za e-maila napisz czy widziales hotel belvedere jak sie prezentuje i polec mi fajna knajpke z drinkami????
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 10.07.2006 06:47

borys0508 napisał(a):
Bahama napisał(a):Dziś wróciłem z Medulin. Napiszę tak: Ceny o około 20 % wyższe niż w Polsce na artykuły spożywcze natomiast mięso i wędliny to jakiś horror ! za kg z 50 zł na nasze... Zakupy robiłem w Konzumie w Medulin, waluta do wymiany kurs Euro 7,14 w Medulin, w Puli widziałem 7,21
Artur dziekuje za e-maila napisz czy widziales hotel belvedere jak sie prezentuje i polec mi fajna knajpke z drinkami????

Hotel widziałem z daleka, jest on położony około 1,5 km od centrum. Ma basen , własną plażę (chyba super :-) Lokali z drinkami jest bardzo dużo ... sam wybierzesz najlepszą ! Pozdrawiam
Artur

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone