Przepiękne Dolomity!
Jeszcze nigdy nie widziałam gór zimą na żywo zawsze "planuje" ale albo kasa albo zdrowie albo auto "się nie zgadza".
Bbee88 napisał(a):Przepiękne Dolomity!
Jeszcze nigdy nie widziałam gór zimą na żywo zawsze "planuje" ale albo kasa albo zdrowie albo auto "się nie zgadza".
piekara114 napisał(a):Ja lubię nasze góry wiosną jak zieleń jest soczysta oraz jesienią - nie ważne czy w mgle czy z kolorowymi liśćmi. I na mniej uczęszczanych trasach, nawet jak są mniej spektakularne widokowo.
Zachęcam na wypad piątek - niedziela np. na 11 listopada, brak tłumów gwarantowane.
Bratwojciech napisał(a):Region narciarsko wyśmienity. Do tego większa gwarancja dobrej pogody. Niestety w dzisiejszych czasach naturalny śnieg to rarytas.
croktoś napisał(a):Dopiero teraz nadrobiłam Twoją relację i jak zwykle nie zawiodłam się!
Przy obecnej aurze miło jest ogrzać się wspominając swoje i podglądając Wasze inspirujące wakacje
pomorzanka zachodnia napisał(a):Super się patrzy na te zimowe pejzaże bez deszczu błota i chlapy.
zumila napisał(a):Jak zwykle świetna relacja. Uwielbiam czytać je w Twoim wykonaniu
Co do fobii - do Szkoderskiego za nic bym nie weszła, za dużo tych różnych pływających ...
zumila napisał(a):Pozdrawiam i czekam na kolejną relację
Powrót do Nasze relacje z podróży