feniks7 napisał(a):Ciekawi mnie Rijeka Crnojevica i spacer po rzece .
Cały czas tak płytko było? A jak z temperaturą?
agus78 napisał(a):maslinka napisał(a):
Przyjechaliśmy do Cro 6 lipca rano
Czyli dobrze czułam, myśląc o Tobie w drodze powrotnej My 6 w nocy wróciliśmy do domu… Drugi rok z rzędu mijamy się po drodze
karin74 napisał(a):Jestem i ja
Pozdrawiam
morgana napisał(a):I podobnie jak wielu, jak zobaczyłam, że Sarajevo, to....
Niezwykła jest magia tego miejsca, że kocha się je w zasadzie od pierwszego zakrętu za górą .
morgana napisał(a):Czekam na kolejne odcinki i zamierzam się napawać bardzo .
Janusz Bajcer napisał(a):Trochę spóźniony...ale jestem na trzeciej stronie
majeczka napisał(a):maslinka napisał(a):Zostawiam coś na zachętę...
...bardzo zachęcające i śliczne te fotki
599 napisał(a):lekko spózniony ale jestem,
jakoś dziwnie na tegoroczny wrzesień Sarajewo
jest dla mnie zawsze(prawie)po drodze,
(po raz kolejny , zawsze za krótko)
będę zaglądał,
te kiero napisał(a):Miejscówka z cudnym pogledem
maslinka napisał(a):Super zdjęcia i przepiękny widok
My też mieliśmy świetną miejscówkę, z ogródkiem i wspaniałym gospodarzem
maslinka napisał(a):Cześć
To nie jest sama Rijeka Crnojevića. My tam robiliśmy duuużo kilometrów kajakiem. Miejsce ze zdjęcia z zajawki:
https://www.google.pl/maps/@42.3231313, ... ?entry=ttu
To rzeka Biševina wypływająca z jeziora Gornje Malo Blato. Było płytko, ale bez przesady. Wysiedliśmy z kajaka, bo nam nogi zdrętwiały
Temperatury wody była zbyt wysoka. 30 stopni I w jeziorze, i w rzekach. Tak nam powiedział gospodarz, chociaż wydawało nam się, że jest jeszcze wyższa
wiolek_lp napisał(a):Do tych gospodarzy w BIH zwykle mam szczęście , albo może ludzie tam są tacy wspaniali
feniks7 napisał(a):Przypłynęliście z Rijeki, czy gdzieś po drodze wodowaliście? No.... temperatura raczej na leżakowanie w wodzie .
pomorzanka zachodnia napisał(a):Ty wróciłaś a ja właśnie jadę .
pomorzanka zachodnia napisał(a):Pamiętam że poprzednim razem Vis też był w połączeniu z Sarajewem, będzie co oglądać.
mariuszgw napisał(a):Cześć Agnieszka
Dosiadam się również, z wielką przyjemnością czyta się Twoje relacje
pozdrawiam,
Mariusz
marekkowalak napisał(a):No, w końcu jest i Vučko
Kasia i Krzyś napisał(a):W końcu jakaś relacja, strasznie ich tu mało ostatnio
Kasia i Krzyś napisał(a):Chętnie poczytam, planujemy powrót do Cro w tym roku, choć nasz styl podróżowania się nieco zmienił i wybraliśmy kontynentalną część wybrzeża Mam nadzieję, że 5-latek złapie bakcyla i następne wyjazdy będą bardziej "w stylu sprzed lat". Wtedy na pewno i Sarajewo będzie uwględnione w planie podróży.
maslinka napisał(a):Od 17 lat piszę tutaj relację po powrocie z wakacji w Cro. Tradycja A może już za długo, bo w tym roku mocno się zastanawiałam...
marekkowalak napisał(a):maslinka napisał(a):Od 17 lat piszę tutaj relację po powrocie z wakacji w Cro. Tradycja A może już za długo, bo w tym roku mocno się zastanawiałam...
Nawet o tym nie myśl!!
Twoje relacje są według mnie w absolutnym Top 3 na tym forum i zawsze dobrze się je czyta i ogląda.
Powrót do Nasze relacje z podróży