.png)
croktoś napisał(a):Szok! nie wiem czy powstrzymałabym się od komentarza...
Nefer napisał(a):Ja pewnie bym się też nie powstrzymał.
elka21 napisał(a):maslinka napisał(a): sikanie bez skrępowania tak blisko innych osób (jeszcze bliżej był jego znajomy, z którym najpierw się przywitał
Dobrze, że najpierw się przywitał, bo później już nie musiał podawać ręki koledze.![]()
.png)
:
To nie jest lufa .png)
.png)

.png)
robiz napisał(a):Hej,
Dawno mnie tu nie było , ale już nadrobiłam relację![]()
Pięknie pokazujesz Vis , aż narobiłaś mi smaka na kolejny wyjazd.
robiz napisał(a):Na Visie byłam kilka lat temu i w tym samym apartamencie co wy![]()
robiz napisał(a):Wszystko było super , gdyby nie smutny pies na łańcuchu ,spędzający całe dnie i noce na podwórku budynku , który był z tyłu naszego apartmana. Budynek i podwórko widać z "dużego" balkonu . Strasznie mi było go szkoda
Kapitańska Baba napisał(a):Jugo to wredny wiatr - duchota, wilgoć, słaba widoczność i duże fale. I jeszcze ten piach z Sahary co go potrafi nanieśćNa szczęście latem nie przeszkadza zbyt długo

.png)
:
Oryginalnie na znaku był jeden zając, a ktoś dokleił tego z prawej
:
No nieźle, ciekawe, co to za impreza 
), jestem pewna, że to polski
.png)
kwiaty, zachód słońca a nawet polskie żony .png)
empire13 napisał(a):Lambik to dla mnie nr 1 w Visie (w tych droższych jadłem tylko 1x i to było najgorsze jedzenie na wyspie). Dużo niestety zależy od obsługi. Wy tym razem źle trafiliście.
pomorzanka zachodnia napisał(a):Very romantickwiaty, zachód słońca a nawet polskie żony
. I króliki
. A te plaże z rana boskie!
No tak, to bardziej króliki, patrząc na ich zachowanie
pomorzanka zachodnia napisał(a):P.S. Relacja moja, mam nadzieję, we wrześniu ruszy.
.png)
.png)
tony montana napisał(a):Wstrętny ten "sikacz", no fuj przy ludziach do Jadrana, nie spotkałem się z czymś takim nigdy.
maslinka napisał(a):Tony, pomyślałam najpierw, że "sikacz" to KarlovačkoTak ostro bym tego piwa nie potraktowała
Powrót do Nasze relacje z podróży