maslinka napisał(a):Chorwacka rodzina przybyła tu z eleganckiego parkingu taką wygodną ścieżką:
No cóż, miejscowi wiedzieli lepiej, którędy łatwiej zejść na plażę. Tak to zwykle bywa
.png)
maslinka napisał(a):Chorwacka rodzina przybyła tu z eleganckiego parkingu taką wygodną ścieżką:
.png)
Bartek81 napisał(a):maslinka napisał(a):Piękna owieczkaCo ona ma na karku?
Szybko przebiegła i nie zwrociłem uwagi, myślę że ktoś ją oznaczył
Nefer napisał(a):No cóż, miejscowi wiedzieli lepiej, którędy łatwiej zejść na plażę. Tak to zwykle bywa. Ale rzecz jasna zejścia przez chaszcze nie zazdroszczę, moja żona na pewno zarządziłaby odwrót.
empire13 napisał(a):maslinka napisał(a):Na razie wolę o tym nie myśleć i cieszę się odkrytym przez nas miejscem:
Jak oceniasz plażę?
Nam w zeszłym roku do gustu nie przypadła. Pewnie z powodu śmieci.
.png)
maslinka napisał(a):Od 17 latpiszę tutaj relację po powrocie z wakacji w Cro. Tradycja
A może już za długo, bo w tym roku mocno się zastanawiałam... Zajmuje to mnóstwo czasu, a wiem, że będą przestoje (życie!), których sama nie lubię.

.png)
No to ja bym z Twoim mężem na parking pojechała...maslinka napisał(a):Dla mnie, bo Małż uważa, że to głupie było i należało podjechać na bliższy parking i sobie wygodnie zejść
Po zdjęciach też mi ta plaża na brudną wygląda...empire13 napisał(a):Jak oceniasz plażę?
Nam w zeszłym roku do gustu nie przypadła. Pewnie z powodu śmieci.
.png)
majkik75 napisał(a):maslinka napisał(a):Od 17 latpiszę tutaj relację po powrocie z wakacji w Cro. Tradycja
A może już za długo, bo w tym roku mocno się zastanawiałam... Zajmuje to mnóstwo czasu, a wiem, że będą przestoje (życie!), których sama nie lubię.
Oj nie, nie możesz nie pisać ... Twoje relacje są dla mnie trzonem tego forum. Zawsze się na nie czeka i z ogromną przyjemnością czyta![]()
.png)
maslinka napisał(a):Turystycznej infrastruktury na Visie będzie przybywać i jest to nieuniknione. Śpieszcie się więc odkrywać VisMamma Mia wcale go nie "zniszczyła", przynajmniej w mojej ocenie (będę o tym pisała oczywiście w podsumowaniu), ale ewentualne "zabetonowanie" wybrzeża już może, choć to na razie odległa perspektywa...
.png)
Żeglarze walczą:
.png)
majkik75 napisał(a):Oj nie, nie możesz nie pisać ... Twoje relacje są dla mnie trzonem tego forum. Zawsze się na nie czeka i z ogromną przyjemnością czyta![]()
piekara114 napisał(a):No to ja bym z Twoim mężem na parking pojechała...maslinka napisał(a):Dla mnie, bo Małż uważa, że to głupie było i należało podjechać na bliższy parking i sobie wygodnie zejść
Bartek81 napisał(a):Aga,jeśli przestaniesz pisać to zakończy się tutaj pewna epoka, pewna tradycja
pomorzanka zachodnia napisał(a):My w tym roku tak usilnie szukaliśmy mniej popularnych plaż, że też mieliśmy przygody z niefortunnymi szutrami![]()
.
Kapitańska Baba napisał(a):Nie walcząKorzystają z wiatru
![]()
Ja powiedział nam kiedyś bardzo mądry Kapitan gdyby morze się dowiedziało, że my słabi ludzie z nim walczymy to by nas zabiło śmiechem![]()
Kapitańska Baba napisał(a):Za nic nie wróciłabym tą drogą z plaży. Choćbym miała przejśc nie 5 a 10 km to nie weszłabym w te pajaki![]()
![]()
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Sztokholm? Czyżbyś poleciała się ochłodzić?![]()
![]()
.png)
.png)
piekara114 napisał(a):Szalejesz. Samolot długo nie, a teraz już drugi lot... To wciąga
majkik75 napisał(a):Napisz, proszę. Sztokholm chciałbym kiedyś zobaczyć, właśnie albo na długi weekend, albo w połączeniu z jakąś objazdówką po Szwecji, Norwegii ... Z ciekawością poczytam![]()
pozdrawiam, Michał

Powrót do Nasze relacje z podróży