Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Internet na campingu...

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
basko
Podróżnik
Internet na campingu...

Nieprzeczytany postnapisał(a) basko » 16.04.2006 11:21

Czy ktoś z forumowiczów spotkał się z campingiem na którym istnieje możliwośc podłączenia się do internetu? tj. łacze radiowe itp.
Kir
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kir » 23.04.2006 23:50

Nie, za to widziałem Francuzów którzy mieli wykupione prepaidowe karty i łączyli sie z własnych laptopw przez komórkę. Nie wiem czy to był gprs czy łącze foniczne 9600 ale nawet fotki wysyłali
mitam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mitam » 24.04.2006 10:00

Tylko po co ??
Urlop jest po to żeby odciąć się od wszystkiego i odpoczywać
basko
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) basko » 24.04.2006 15:06

Tylko po co ??

Czasami trzeba zobaczyc co sie dzieje w kraju, sprawdzic poczte etc. :wink:
noyle
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) noyle » 25.04.2006 21:39

mitam napisał(a):Tylko po co ??

racja ale czasem mozna przedluzyc sobie kampingowanie bo mozna podeslac robote via internet
Jasiek32
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jasiek32 » 28.04.2006 17:21

No tak,urlop jest po to zeby odpoczywac,ale net przydalby sie chocby po to ,zeby dzwonic do kraju za grosze , a tak na marginesie ,wiecie moze czy jest jakas promocja na darmowe smsy w tym roku w Chorwacji ?
Piotrek22
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotrek22 » 01.05.2006 19:09

Jak ktoś nie może żyć bez komputera tydzień albo dwa to moze lepiej żeby siedział w domu. Poczta moze poczakać a na wakacjach się nie pracuje!
Po tym zresztą poznac Polaka w Chorwacji, że ciągle się gdzieś spieszy i jeżeli może to nawet w Chorwacji jest w pracy.
Piotrek22
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotrek22 » 01.05.2006 19:09

Jak ktoś nie może żyć bez komputera tydzień albo dwa to moze lepiej żeby siedział w domu. Poczta moze poczakać a na wakacjach się nie pracuje!
Po tym zresztą poznac Polaka w Chorwacji, że ciągle się gdzieś spieszy i jeżeli może to nawet w Chorwacji jest w pracy.
jacek1965
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek1965 » 01.05.2006 20:26

Piotrek22 napisał(a):Jak ktoś nie może żyć bez komputera tydzień albo dwa to moze lepiej żeby siedział w domu. Poczta moze poczakać a na wakacjach się nie pracuje!

Komputer czasem to nie tylko praca ale także zabawa. Ne za bardzo rozumiem dlaczego komuś miałoby przeszkadzać, że zabrałbym ze sobą laptopa na wakacje. A z pola kempingowego też chciałbym przez skype'a pogadać za darmo. Mam wrażenie, że nikt z tego powodu nie odniesie żadnej szkody :) Poza tym potrzebuję laptopa żeby zgrywać zdjęcia, mam za małą kartę w aparacie żeby się zmieściło wszystko. Trochę tolerancji. Po tym też mozna poznać Polaków że jej nam brakuje.
krzychu_72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzychu_72 » 01.05.2006 20:56

mitam napisał(a):Tylko po co ??

Jak to po co?!?!

PO TO, ŻEBY PISAĆ RELACJE NA GORĄCO DLA CRO.PL!!! :D
daree
Turysta
tu chodzi o gpw

Nieprzeczytany postnapisał(a) daree » 01.05.2006 21:07

internet jest konieczny gpw wciaga
dariusz73
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dariusz73 » 02.05.2006 18:15

dostep do neta na wakacjach to nie sprawa uzaleznienia od internetu ale raczej zaleznosc od pracy. Ja nie moge sie nigdzie ruszyc jesli nie zapewnie sobie dostepu do sieci ......ale dzieki temu moge siedziec na wakacjach w Chorwacji nawet 2 miesiace :) Gdyby syn nie szedl do szkoly we wrzesniu podejrzewam ze siedzialbym i do konca pazdziernika.
Grzesiek_
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grzesiek_ » 17.06.2006 20:09

Witam
Proponuję raczej uważać z używaniem polskiej komórki do podłączania się pod komputer na chorwacji. Ja już tego doświadczyłem . Dwa lata temu parę razy odebrałem pocztę , wysłałem znajomym kilka zdjęć i parę razy poczytałem co tam w naszym kraju . Po powrocie i otrzymaniu rachunku z plusa - zrobiło mi się słabo . Mój rachuneczek był na 1200 zł . A więc pre paid to chyba jedyna opcja.
Pozdrawiam

Powrót do Kempingi

Internet na campingu...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone