Instrukcja obsługi
tomek3347 napisał(a):Bo widziałem jak ktoś do gara wkładał całą ośmiornice i tak myślę czy je się macki wraz z tymi przyssawkami czy inną część albo kalmar jaką jego część się je
Bocian napisał(a): Lignje są w krążkach i to się je.
Basiulinek napisał(a):Bocian napisał(a): Lignje są w krążkach i to się je.
Chyba,że zamówisz lignje na żaru..... Te są w całości.
Zdarzyło mi się raz,że były nieoczyszczone....... Brrrrr.....
Basiulinek napisał(a):Bocian napisał(a): Lignje są w krążkach i to się je.
Chyba,że zamówisz lignje na żaru..... Te są w całości.
Zdarzyło mi się raz,że były nieoczyszczone....... Brrrrr.....
kolanko111 napisał(a):Jedno pytanko jeżeli dostaje się kalmary z grilla w całości to czy całość jest jadalna czy trzeba coś odrzucić.
rocker napisał(a):czy ktoś z was jadł jeżowce?
swego czasu widziałem jakiś program z Panem Pascalem Brodnickim i on będąc w Grecji zanurkował po jeżowca, rozciął go od dołu, pokropił cytryną i łyżeczką wyjadł całego. I tak się nad tym zastanawiam od dwóch lat za każdym razem będąc w Cro. Zawsze coś mnie powstrzymuje ale w końcu chciałbym go spróbować