rene1231 napisał(a):Pierwszy raz bedę autem jechała do Chorwacji.Nie wiem czy było już pisane ale interesuje mnie trasa Zgorzelec -Zadar.Jak njlepiej jechać?Będe jechała autem z Lpg.Jakie są koszta opłat za przejazd,gdzie kupować winety?Tylko tydzień mi został a nic nie wiem .Pomóżcie plisssss
anlama napisał(a):Mariusz1 napisał(a):Został mu tydzień zaczął się interesować wyjazdem, ech lenistwo ...
Zaczęła... bo to ona. Kobiecie można wybaczyć heh
rene1231 napisał(a):Dziękuje za odpowiedź.Zaraz poczytam
piopry napisał(a):Zwardoń - Żylina raczej bez problemu, chociaż można utknąć na chwilę w Cadcy, dlatego polecam przejechanie boczną drogą i ominięcie tego fragmentu. Skręca się w lewo w Skalite i jedzie na Oscadnice. Na główną drogę Cadca - Zylina wyskakujecie przed Krano nad Kysucou i do Zyliny zostaje 20 km...
mariusz6919 napisał(a):Witam ,jadąc z Korenicy przy Plitvickich Jeziorach gdzie się kierować na najbliższy wjazd do autostrady w kierunku Splitu.
Reiser napisał(a):piopry napisał(a):Zwardoń - Żylina raczej bez problemu, chociaż można utknąć na chwilę w Cadcy, dlatego polecam przejechanie boczną drogą i ominięcie tego fragmentu. Skręca się w lewo w Skalite i jedzie na Oscadnice. Na główną drogę Cadca - Zylina wyskakujecie przed Krano nad Kysucou i do Zyliny zostaje 20 km...
A jak wygląda stan drogi przez Oszczadnicę? Będę tamtędy jechał w nocy... warto się tam pchać?
mariusz6919 napisał(a):Witam ,jadąc z Korenicy przy Plitvickich Jeziorach gdzie się kierować na najbliższy wjazd do autostrady w kierunku Splitu.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi