Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

info o campie w orasac'u

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
aga79
Croentuzjasta
info o campie w orasac'u

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga79 » 13.07.2006 11:46

hej,
czy ktoś z Was, drodzy forumowicze, był już w tym roku na kampie w Orasac'u (Pod Maslinom lub U Peca). Interesuje mnie sytuacja z lodówkami.
Na którym więcej ludzi?
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 13.07.2006 12:09

Tu masz linka do postów o kampie Pod maslinom
forum/viewtopic.php?t=6458

Pozdravki :D
Dad
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dad » 13.07.2006 18:01

Wczoraj wróciłem z Cro i potwierdzam wszystkie pozytywne opinie o kempie Pod Maslinom.Spędziłem tam dwa cudowne tygodnie i pod koniec polubiłem nawet zejście do plaży.Pomijając wspaniałą atmosferę jaką tworzą Bożo i Mirko wraz z rodzinami zakochałem się w samej wiosce z jej niepowtarzalnym klimatem i ciszą jaka w niej panuje.Nie traktują tutaj turystów jak "dewizowe mięso armatnie" tylko jak swoich-szczególnie jak przysiądzie się z nimi pod drzewem przy sklepie z browarem w ręku :wink: .Polecam!
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 14.07.2006 07:05

Albo z rakijką :wink:
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 14.07.2006 09:04

Aha, ma pytanko Dad, czy spotkałeś jakieś żmije albo węże na kampie?
Dad
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dad » 14.07.2006 15:56

Ja osobiście spotkałem po drodze do sklepu ale moje dzieciaki widziały jedną na kempie przy strumyku(byliśmy rozbici po lewej stronie od wjazdu obok strumyka).Nie niepokojona poszła sobie tam skąd przyszła-ale pojawiła się tylko raz.Myślę,że nie trzeba się tym przejmować,takich stworzeń gdy jesteśmy na łonie natury jest pełno wokół nas tylko nie zdajemy sobie z tego sprawy.Pozdrawiam! :)
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 14.07.2006 16:48

Ja w zeszłym roku spotkałam się z wężem... zielonym :| nie Pod Maslinom ale na Rudine ( to blisko) i .... mieszkał sobie 2m od naszego namiotu.
... jakoś się nie polubiliśmy .... 8)
Dad
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dad » 14.07.2006 17:50

Dokładnie takiego samego widziałem w drodze do sklepu.To tylko potwierdza moją teorię,że można je spotkać wszędzie.Wystarczy tylko dać im spokój a nic z ich strony nam nie grozi-one też nas unikają.

Powrót do Kempingi

info o campie w orasac'u
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone