Witam,
Przeszukałem forum i nie znalazłem takowego tematu nie wiem nawet czy dobry dział. ale jeżeli nie proszę o przeniesienie, a nie usuwanie.
Do rzeczy. Jesteśmy czwórką młodych przyjaciół i chcielibyśmy własnym autem pojechać na wakacje do osławionej Chorwacji, jednak jeżeli o polskim wybrzeżu wiem praktycznie wszystko to o samej Chorwacji nie wiele. O co chodzi? Szukamy miejscowości na wakacje w tym roku, która tętni życiem po prostu. Nie szukamy wypoczynku w ciszy i spokoju tylko ciekawej miejscowości z imprezami i atrakcjami turystycznymi chodzi o puby, bary, imprezy i dużo młodych ludzi itp. Nie jesteśmy plażowiczami którzy pól dnia leżą na słońcu.
Wiem, że makarska jest ciekawym imprezowym miejscem jednak chcielibyśmy znaleźć coś bliżej ok 1000 km z Wrocławia. Czy ktoś mógłby polecić taką miejscowość lub wysłać ewentualne namiary na kwatery, pokoje itp?
Widziałem, że ludzie nie piszą tu tylko wysyłają sobie na maila. Dziwny zwyczaj, ale skoro takie zasady to moja poczta adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl