ChemVan napisał(a):Pobawię się w archeologa i wykopię był ktoś już tam w tym roku? Modre jeszcze istnieje? Bo nie wiem czy brać rzeczy do kąpieli
Nie sądzę, żeby wyschło. Lato w tym roku nie było szczególnie suche.
Janusz Bajcer napisał(a):Fiolek i Krakuscity jutro z Zaostroga jadą do Imotski i nad jeziora
Nie sądzę, żeby wyschło. Lato w tym roku nie było szczególnie suche.
yanopodkivano napisał(a):A oprócz tego jeszcze jest do zaliczenia Crveno Jezero, o którym nie słychać by wysychało.
ChemVan napisał(a):My już po. Fantastyczna sprawa. Wykąpaliśmy się w modrym, nawet nurkowaliśmy, ale wiele życia tam nie ma - wyrośnięte kijanki, traszki (albo coś) i węża widziałem w wodzie (!). Poza tym bardzo ładnie.
A w Czerwonym można dorzucić do wody, trzeba tylko wejść tam wysoko i da radę dorzucić
te kiero napisał(a):yanopodkivano napisał(a):A oprócz tego jeszcze jest do zaliczenia Crveno Jezero, o którym nie słychać by wysychało.
dalej jest jeszcze Zeleno Jezero (jadąc lasem za Crvenym; jest na drzewach po prawej znak; tzn szału nie ma)...
maslinka napisał(a):Całe szczęście, że nie widziałam węża, jak pływałam w Modrym. Z pewnością bardzo zakłóciłabym ciszę
yanopodkivano napisał(a):te kiero napisał(a):yanopodkivano napisał(a):A oprócz tego jeszcze jest do zaliczenia Crveno Jezero, o którym nie słychać by wysychało.
dalej jest jeszcze Zeleno Jezero (jadąc lasem za Crvenym; jest na drzewach po prawej znak; tzn szału nie ma)...
Tak właściwie to Crveno jest też Zeleno...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne