I my mielismy dylemat jak dac imie dla chlopaka
po dlugim szukaniu i jeszcze dluzszym namysle
Dorian-Jan
my szczesliwi i po 15 latach chlopakowi tez sie podoba i do tego zadko je slychac
madziaimaciek napisał(a):Witam , spodziewamy się z żoną dziecka szukamy odpowiedniego imienia i mamy tu dwoje faworytów Franciszek i Maja, chodzi o to by kiedyś imię nie było dla dziecka ciężarem (moja ciocia Alfreda nie znosi swojego imienia ) jakie imiona sami dalibyście lub daliście swoim pociechom ?
madziaimaciek napisał(a):szukamy odpowiedniego imienia i mamy Franciszek i Maja...
majeczka napisał(a):madziaimaciek napisał(a):szukamy odpowiedniego imienia i mamy Franciszek i Maja...
...hmm, Maja, Majka, Majeczka, Maiczek, w dopełniaczu kogo? czego? Mai, przez jedno i, tak mniej więcej inni odbierają to imię, jeśli więc Ci się podoba......?
Dla chłopca proponuję Kajetan..., osobiście mam Maćka...
madziaimaciek napisał(a):
Maciej - super imię :D
dziękujemy sliczniealutka9 napisał(a):u nas jest michal 10 lat i hania niecale 2 lata,teraz nazwalabym dzieci tak samo,wazne zeby wam sie podobalo,nie warto sluchac nikogo ,czasem dopiero jak sie dziecko urodzi samo wychodzi jakie imie do niego pasuje spokojnej ciazy i latwego porodu zonie zycze
kaszubskiexpress napisał(a):Nie wiem dlaczego zawsze się uśmiecham, gdy w CNBC Biznes przedstawia się Katarzyna Karpa- Świderek
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko