iap11 napisał(a):Ciekawi mnie ile zarabia przeciętny Chorwat?
Zaspokoisz być może swoją ciekawość tym
antek napisał(a):ja pierdziele:)
pracuje w kopalni a w wolnym czasie lepi igloo
admin1 napisał(a):Potem ludzie narzekają na admina, że co wątek, to większy burdel.
maniust napisał(a):antek napisał(a):ja pierdziele:)
Bardzo śmieszne .....
Może innych to bawi , ale mnie nie
Tym bardziej mnie nie bawi , bo za podobną wypowiedż w dużo innym tonie , nie tak dawno alessandro dostał to .
Żeby nie było że zwracam komuś uwagę ...nie !
Dlatego zacytuję tylko pewne słowa:admin1 napisał(a):Potem ludzie narzekają na admina, że co wątek, to większy burdel.
anakin napisał(a):maniust napisał(a):antek napisał(a):ja pierdziele:)
Bardzo śmieszne .....
Tym bardziej mnie nie bawi , bo za podobną wypowiedż w dużo innym tonie , nie tak dawno alessandro dostał to .
Dlatego zacytuję tylko pewne słowa:admin1 napisał(a):Potem ludzie narzekają na admina, że co wątek, to większy burdel.
Mogę poświadczyć...
Bocian napisał(a):Etatowy świadek w sądzie?
anakin napisał(a):Bocian napisał(a):Etatowy świadek w sądzie?
Jestem ,jakby to powiedzieć....zorientowany w temacie .
Choć tu już nie ma z kim gadać...
Bocian napisał(a):Ale nie róbmy OT w tak pasjonującym wątku, którego autor pewnie już nigdy nie odwiedzi
maniust napisał(a):antek napisał(a):ja pierdziele:)
Bardzo śmieszne .....
Rysio napisał(a):Fatamorgana napisał(a):Cóż, zobaczymy na ile skuteczne będą te słowa i na ile Admin będzie konsekwentny w dalszym ciągu.
Fata, zaufaj
pasażer napisał(a):Bocian napisał(a):Ale nie róbmy OT w tak pasjonującym wątku, którego autor pewnie już nigdy nie odwiedzi
bo znalazł podobny Ile zarabiają chorwaci, w którym już dałeś wyczerpującą odpowiedź?
Rysio napisał(a):Więc tym razem mając na uwadze pkt 8 i 13 zasad forum proszę Cię żebyś nie starał się za wszelką cenę nas wyręczać. Potraktuj tę prośbę poważnie.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko