Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile zabrać pieniędzy ?

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 04.09.2013 08:07

Niedzwiad napisał(a):Siemka Jaro hehhehehe :papa: :papa: :papa: ( jak tam po Cro ) ? Kiedy relacja?

Ynka? Buziaki na powitanie hehehhehe... :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: :oczko_usmiech:

Niedźwiad, I'm glad you're back! :)

Sporo wydałeś, to chyba juz nie starczyło Ci na łiski i lozu dla Kolegi Tonego? ;)

:boss:
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 04.09.2013 08:20

hehheheh...siemaneczko Montana :papa: :papa: :papa: ( jak zdróweczko ) ???

Pisałem Ci jeszcze z Cro ze mam dla Ciebie wszystko.leży i czeka na adres dostarczenia :mrgreen: :mrgreen:
Zakładto zakład hehhehe..nie ma lipy :mrgreen:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 04.09.2013 08:39

Niedzwiad napisał(a):Siemka Jaro hehhehehe :papa: :papa: :papa: ( jak tam po Cro ) ? Kiedy relacja?

Moje wakacje są takie nudne, że relacja uśpiłaby Forumowiczów :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 04.09.2013 08:44

Niedzwiad, piętnastolatki zakochane w 1Direction są poważniejsze i mniej festyniarskie od ciebie :lol:
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 04.09.2013 09:14

Bocian napisał(a):Niedzwiad, piętnastolatki zakochane w 1Direction są poważniejsze i mniej festyniarskie od ciebie :lol:

:oczko_usmiech: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ps. Cały czas mi kogoś brakowało na forum. Teraz już wiem kogo :oczko_usmiech: :mrgreen: :mrgreen:
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 04.09.2013 09:22

Bocian napisał(a):Niedzwiad, piętnastolatki zakochane w 1Direction są poważniejsze i mniej festyniarskie od ciebie :lol:

hehhehe...ja też się cieszę że Cię widzę na forum bocianek :mrgreen: :mrgreen: też tęskniłem :mrgreen: :mrgreen:
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 04.09.2013 09:27

Niedzwiad, ty się tak nie chwal tym darmowym paliwem, bo jeszcze twój szef przeczyta na forum, że zafundował Ci podróż do Cro :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 04.09.2013 09:30

Niedzwiad napisał(a):

hehhehe...ja też się cieszę że Cię widzę na forum bocianek :mrgreen: :mrgreen: też tęskniłem :mrgreen: :mrgreen:

Ja pierdziu... i nawet błędu żadnego nie zrobiłeś :) Oprócz nicku oczywiście :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 04.09.2013 09:31

ynka napisał(a):Niedzwiad, ty się tak nie chwal tym darmowym paliwem, bo jeszcze twój szef przeczyta na forum, że zafundował Ci podróż do Cro :mrgreen:

Jaki szef? :) Te gadki o robocie to kit :) Przeca to zalatuje gimnazjum i wyjazdem z rodzicami :)
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 04.09.2013 09:32

ynka napisał(a):Niedzwiad, ty się tak nie chwal tym darmowym paliwem, bo jeszcze twój szef przeczyta na forum, że zafundował Ci podróż do Cro :mrgreen:

Ale my to paliwo w kartach w prezencie dostajemy :mrgreen:
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 04.09.2013 09:33

Bocian napisał(a):
Niedzwiad napisał(a):

Ja pierdziu... i nawet błędu żadnego nie zrobiłeś :) Oprócz nicku oczywiście :)

Starałem się hehhehe...
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 04.09.2013 09:33

Bocian napisał(a):

Jaki szef? :) Te gadki o robocie to kit :) Przeca to zalatuje gimnazjum i wyjazdem z rodzicami :)

Nie no ten znowu mnie podpuszcza hehehhe...i prowokuje. Fote mam wysłać? Potwierdzić hehehh???
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 04.09.2013 09:39

Niedzwiad napisał(a):
Bocian napisał(a):

Nie no ten znowu mnie podpuszcza hehehhe...i prowokuje. Fote mam wysłać? Potwierdzić hehehh???

Niedzwiad, jak tacy ludzie pracują i to w takich miejscach jak pisałeś i robią to co pisałeś, to niech buk szumiący ma nas w swojej opiece :mrgreen:
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 04.09.2013 09:40

Niedzwiad napisał(a):hehheheh...siemaneczko Montana :papa: :papa: :papa: ( jak zdróweczko ) ???

Pisałem Ci jeszcze z Cro ze mam dla Ciebie wszystko.leży i czeka na adres dostarczenia :mrgreen: :mrgreen:
Zakładto zakład hehhehe..nie ma lipy :mrgreen:

Moja wygraną dedykuję Myszy i jej możesz wysłać "REWARD" :)
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 04.09.2013 10:14

Nie no ten znowu mnie podpuszcza hehehhe...i prowokuje. Fote mam wysłać? Potwierdzić hehehh???[/quote]
Niedzwiad, jak tacy ludzie pracują i to w takich miejscach jak pisałeś i robią to co pisałeś, to niech buk szumiący ma nas w swojej opiece :mrgreen:[/quote]

A jak buk nie będzie cie miał w swojej opiece to stary siwiejący niedzwiadek się tobą zaopiekuje :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Chorwackie ABC

Ile zabrać pieniędzy ? - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone