napisał(a) Aldonka » 17.08.2013 09:34
Niedzwiad napisał(a):vascoo napisał(a):e4r5t napisał(a):tak czytam i czytam te komentarze to nie wiem czy mam się załamać czy śmiać:/ Ja mam kwotę 3000-3500zł na 2 osoby i mieliśmy tą sumę przeznaczyć na wszystko
Duzo zależy od kosztów zakwaterowania. W zeszłym roku 13 dni na 3 os z przejazdem = 4300 pln. Więc pakuj sie i let's go, spokojnie dacie radę.
W mojej ocenie za 3,5tys.pln to chłopaku jedz do Turcji na All a nie pakuj się do Cro:) ja tu siedzę już drugi tydzień... tzn jutro stuknie nam 3 tydzień rozpoczęty i już wydaliśmy11tyś.pln a do końca jeszcze tydzień
i nie szalejemy jakoś... a lodówka piwka i żarcia poszła nam przez pierwszy tydzień . Ceny w sumie takie jak w Wawce jeżeli chodzi o kolacje czy obiad ale piwko do kolacji czy drink to ze świecą szukaj poniżej 12pln. Nie wspomne już o kawie czy redublach. Generalnie kasa idzie jak po lodzie
ale i tak warto jak pływasz sobie po 3 karlovaćkach pod górami albo podziwiasz widoki na parasalingu od 250kun( wypas ) polecam
Wow, normalnie wszyscy jesteśmy pod wrażeniem, wow, nie możemy dojść do siebie po tych wiadomościach - jaki ty masz gest, jaki rozrzut, wow!!!
vascoo może nie pozwolicie sobie na "atrakcje", które serwuje sobie
Niedzwiad, co nie znaczy, że Wasze wakacje będą gorsze, zaryzykuję że będą lepsze.
Bocian Ci to +/_ wyliczył. Najważniejsze to znaleźć tanie lokum. Resztę już da się zrobić. Po dotarciu na miejsce obliczcie tylko ile kosztował Was dojazd i odłóżcie taką kasę na powrót, żeby potem niespodzianek nie było
Dacie radę. Pamiętajcie, wspaniałe wakacje nie zależą od stanu konta, ilości wypitego Karlovaćko czy zaliczonych lotów parasallingiem.