Bocian napisał(a):ynka napisał(a):Zgadzam się bardzo, z tym że ja winko ale nie dwa litry
Cienko cóś...
dwa litry na głowę
ynka napisał(a):jara napisał(a):Bocian napisał(a):ynka napisał(a):Zgadzam się bardzo, z tym że ja winko ale nie dwa litry
Cienko cóś...
... ale zawsze cóś...
Jeden kolega mój z forum podliczył, że wypiłam 10 litrów białego wina od Indijanina podczas tych wakacji
wikol napisał(a):To waliłeś 1,4 butli 2 litrowej piwa dziennie
Piłeś wieczorem - następnego dnia miałeś kaca.
Piłeś w czasie dnia- byłeś cały dzień nawalony
Chodziłeś na lekkim kacyku przez całe wakacje.
Chyba nie jeździłeś samochodem w tym czasie ???
Niedzwiad napisał(a):...........Sportowcy kaca nie mają
lm648 napisał(a):Niedzwiad napisał(a):...........Sportowcy kaca nie mają
Sportowcy jakiej dyscypliny 4 x 100
magdach7 napisał(a):ynka napisał(a):jara napisał(a):Bocian napisał(a):
Cienko cóś...
... ale zawsze cóś...
Jeden kolega mój z forum podliczył, że wypiłam 10 litrów białego wina od Indijanina podczas tych wakacji
Niedzwiad napisał(a):lm648 napisał(a):Niedzwiad napisał(a):...........Sportowcy kaca nie mają
Sportowcy jakiej dyscypliny 4 x 100
Zawsze możemy się sprawdzić rower? Siłka? Dostosuje się do Ciebie. Nawet na bielany mogę podjechać. Daleko nie mam. hehehhehe... a kasprowicza długa
lm648 napisał(a):"- my na 4 osoby wciągnęliśmy 38 l w 11 dni;
- ja wypiłem tylko 56 l Karlovaćko w 20 dni;
- wypiłam 10 litrów białego wina od Indijanina podczas tych wakacji"
Ze smutkiem można stwierdzić, że to wszystko jest żałosne, warte głębszego zastanowienia się
lm648 napisał(a):5. Nie daj się nabrać na objazdy w Słowenii (jak nieraz piszą na forum) Mandaty tam są bardzo bolesne za "nie manie" winietki - tylko 300 E. Autostrada i dalej droga Ptuj- Krapina przejście graniczne do HR są płatne i tu jest ból obowiązkowa winietka najlepiej miesięczna teraz za 30 E.
cdn. lub czekam na pytania[/b]