Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile zabrać pieniędzy ?

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 10.07.2013 19:31

jak nie masz nic do napisania to milcz...[/quote]
Mam. Wyłącznie na mądre pytania. Ty się jakoś na to nie łapiesz. I ja przy pisaniu nie mówię.[/quote]

Piter? Bocian Ci dobrze napisał :D śmiesznie ale dobrze. Otrzymałeś odpowiedz na swoje pyatnie. Nie wiem czemu sapiesz na Bociana ? powinieneś mu raczej podziękować :mrgreen:
piter23
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) piter23 » 10.07.2013 19:34

jejku juz sie przestraszylem. Typowa polska mentalnosc ... tylko komus dojebac a nie pomoc...
aaa i synku to mozesz sobie mowic do swoich kolegow.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.07.2013 19:36

ojo joj powiało troszkę agresją :cry:
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 10.07.2013 19:38

JackDaniels;) napisał(a):ojo joj powiało troszkę agresją :cry:

Omadren , deka , metka...pewnie chłopak trochę przegina heheh..stąd ta agresja :D
misiudg
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) misiudg » 10.07.2013 19:41

za pewne Piter spodziewał się podania cen całego asortymentu poszczególnych sklepów wraz z ich adresami i godzinami otwarcia oraz gdzie dokładnie dany produkt stoi

Piter popatrz tutaj
http://snizenja.hr
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 10.07.2013 19:43

piter23 napisał(a):jejku juz sie przestraszylem. Typowa polska mentalnosc ... tylko komus dojebac a nie pomoc...
aaa i synku to mozesz sobie mowic do swoich kolegow.

Typowa polska mentalność. Pierdolić bzdety i wyciągać łapę na gotowe. Synku.
forumka.nika
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) forumka.nika » 10.07.2013 19:46

piter23 a zajrzałeś wogóle gdzieś na tym forum?
taki watków jest już milion pińćset i nie ma co powielać pytań.
Poszukaj w działach albo za pomocą wyszukiwarki.
Znajdziesz i aktualne ceny z tego roku i odpowiedzi ile trzeba pieniędzy.
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 10.07.2013 19:47

misiudg napisał(a):za pewne Piter spodziewał się podania cen całego asortymentu poszczególnych sklepów wraz z ich adresami i godzinami otwarcia oraz gdzie dokładnie dany produkt stoi

Piter popatrz tutaj
http://snizenja.hr

ooooooo... karlovacko staniał 8O 8O czuje ze samara mi spuchnie :D :D
misiudg
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) misiudg » 10.07.2013 19:49

Niedzwiad napisał(a):ooooooo... karlovacko staniał 8O 8O czuje ze samara mi spuchnie :D :D

zostaw to piwo bo dla mnie na wrzesień zabraknie :lol:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 10.07.2013 19:54

Niedzwiad napisał(a):ooooooo... karlovacko staniał 8O 8O czuje ze samara mi spuchnie :D :D

Zdjęcie najpierw zrób :mrgreen:
kleeberg
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kleeberg » 10.07.2013 19:56

piter23 napisał(a):Witam

Jadę z biurem podróży na Chorwację pierwszy raz. I mam takie pytanie. Ile zabrać pieniędzy żeby spokojnie przetrwać te parę dni, od czasu kupić jakiś owoc, lody, wodę czy coś zjeść itd. i w jakiej walucie najlepiej ? Będę tam z dziewczyna 8 dni. Nocleg i wyżywienie mamy zapewnione. Czekam na jakieś podpowiedzi. Pozdrawiam

Niepotrzebnie się stresujesz.Jedź spokojnie,tylko nie zapomnij zabrac ze sobą karty.
Kartą korzystnie zapłacisz w sklepie,równie dobrze jest skorzystać z bankomatów.
Na miejscu sam będziesz wiedział ile ci potrzeba pieniędzy.
Chorwacja to europejski kraj. :idea: :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.07.2013 20:14

piter23 napisał(a):Witam

Jadę z biurem podróży na Chorwację pierwszy raz. I mam takie pytanie. Ile zabrać pieniędzy żeby spokojnie przetrwać te parę dni, od czasu kupić jakiś owoc, lody, wodę czy coś zjeść itd. i w jakiej walucie najlepiej ? Będę tam z dziewczyna 8 dni. Nocleg i wyżywienie mamy zapewnione. Czekam na jakieś podpowiedzi. Pozdrawiam

Wyżywienie i nocleg to podstawa, a to masz zapewnione.
Tu masz trochę cen :
http://www.tymrazem.pl/chorwackie-ceny- ... ekawostki/
http://www.numbeo.com/cost-of-living/co ... ry=Croatia
Pozdrawiam.
piter23
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) piter23 » 10.07.2013 20:22

Dziękuje.
norbert_p
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) norbert_p » 15.07.2013 22:25

Moim zdaniem nie warto zabierać zbyt dużo euro. Tyle, aby wystarczyło na pokrycie kosztów noclegów i trochę na wyrost. Oczywiście trzeba się liczyć z ewentualnym mandatem... No, ale jeśli się jedzie zgodnie z przepisami... Pozostałe pieniądze to karta i bankomat. Przynajmniej ja tak zrobiłem.
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 16.07.2013 07:22

norbert_p napisał(a):Moim zdaniem nie warto zabierać zbyt dużo euro. Tyle, aby wystarczyło na pokrycie kosztów noclegów i trochę na wyrost. Oczywiście trzeba się liczyć z ewentualnym mandatem... No, ale jeśli się jedzie zgodnie z przepisami... Pozostałe pieniądze to karta i bankomat. Przynajmniej ja tak zrobiłem.

To w tych wszystkich artykułach co koledzy wklejali wczoraj znaczy że kłamią? A Ty masz rację bo tak zrobiłeś?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Chorwackie ABC

Ile zabrać pieniędzy ? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone