Mam. Wyłącznie na mądre pytania. Ty się jakoś na to nie łapiesz. I ja przy pisaniu nie mówię.[/quote]
Piter? Bocian Ci dobrze napisał
.png)
.png)
misiudg napisał(a):za pewne Piter spodziewał się podania cen całego asortymentu poszczególnych sklepów wraz z ich adresami i godzinami otwarcia oraz gdzie dokładnie dany produkt stoi
Piter popatrz tutaj
http://snizenja.hr
.png)
piter23 napisał(a):Witam
Jadę z biurem podróży na Chorwację pierwszy raz. I mam takie pytanie. Ile zabrać pieniędzy żeby spokojnie przetrwać te parę dni, od czasu kupić jakiś owoc, lody, wodę czy coś zjeść itd. i w jakiej walucie najlepiej ? Będę tam z dziewczyna 8 dni. Nocleg i wyżywienie mamy zapewnione. Czekam na jakieś podpowiedzi. Pozdrawiam
piter23 napisał(a):Witam
Jadę z biurem podróży na Chorwację pierwszy raz. I mam takie pytanie. Ile zabrać pieniędzy żeby spokojnie przetrwać te parę dni, od czasu kupić jakiś owoc, lody, wodę czy coś zjeść itd. i w jakiej walucie najlepiej ? Będę tam z dziewczyna 8 dni. Nocleg i wyżywienie mamy zapewnione. Czekam na jakieś podpowiedzi. Pozdrawiam
.png)
norbert_p napisał(a):Moim zdaniem nie warto zabierać zbyt dużo euro. Tyle, aby wystarczyło na pokrycie kosztów noclegów i trochę na wyrost. Oczywiście trzeba się liczyć z ewentualnym mandatem... No, ale jeśli się jedzie zgodnie z przepisami... Pozostałe pieniądze to karta i bankomat. Przynajmniej ja tak zrobiłem.