joaska289 napisał(a):Chcemy trochę euro i trochę kun zabrać tylko nie wiemy ile ... Samo 2100 kun wystarczy ?
Mirimi napisał(a):Nie każdy zna ceny w innych państwach i jeśli czegoś nie wie, ma prawo założyć wątek na forum, na którym ludzie powinni pomóc, a nie zastanawiać się jak ktoś może w ogóle p to pytać Nigdy nie byłam w Chorwacji, nie znam cen, nie wiem ile kosztuje wstęp na imprezę itd.. Więc proszę o odpowiedź czy przykładowo 1500zl wystarczy, czy powinnam pomyśleć nad wyższą kwotą Z góry dziękuję za przydatne odpowiedzi, zamiast zbędnych komentarzy
KonserwaTurystyczna napisał(a):Witam, jade samemu do chorwacji noclegi paliwo etc wszystko wyliczone. Teraz jednak pojawia się pytanie czy na 1 osobe 350 euro starczy? Obiady raczej w restauracjach. Planuje płynąć na Bol, rafting na cetinie i to w sumie wszystko z płatnego zwiedzania. Samo wyżywienie. Mam jeszcze Revoluta ale wolałbym uniknąć wpłacania kasy na niego jednak jak będzie potrzeba to te 100 euro przeleje. Jak myślicie czy na 1 osobe bez wiekszych szalenstw to wystarczy? Pamiątek raczej nie kupuje jedynie Rakije.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne