kassiaa napisał(a):To może i nam ktoś przyblizy sredni koszt jaki może nas wynieśc pobyt w Chorwacji na 14 dni, koniec sierpnia poczatek wrzesnia. Jedziemy w 2+1 (dziecko 3 lata). Noclegi zamierzamy szukac na miejscu, raczej jakies pokoje, kwaterki, co 2 noc w innej miejscowosci bo chcemy pozwiedzać. Plan wycieczki: Plitvice, Trogir, Split, Wyspa Brać, Solta, Makarska, Mostar (BiH), dojazd do Dubrownika a nawet do Czarnogóry nad Zatokę Kotorską (Herceg Novi). Na paliwo szacujemy 2-2.5 tys. Obiady na mieście, swoje śniadania i kolacje. Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi.
kassiaa napisał(a):To może i nam ktoś przyblizy sredni koszt jaki może nas wynieśc pobyt w Chorwacji na 14 dni, koniec sierpnia poczatek wrzesnia. Jedziemy w 2+1 (dziecko 3 lata). Noclegi zamierzamy szukac na miejscu, raczej jakies pokoje, kwaterki, co 2 noc w innej miejscowosci bo chcemy pozwiedzać. Plan wycieczki: Plitvice, Trogir, Split, Wyspa Brać, Solta, Makarska, Mostar (BiH), dojazd do Dubrownika a nawet do Czarnogóry nad Zatokę Kotorską (Herceg Novi). Na paliwo szacujemy 2-2.5 tys. Obiady na mieście, swoje śniadania i kolacje. Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi.
cooleczka napisał(a):kassiaa napisał(a):To może i nam ktoś przyblizy sredni koszt jaki może nas wynieśc pobyt w Chorwacji na 14 dni, koniec sierpnia poczatek wrzesnia. Jedziemy w 2+1 (dziecko 3 lata). Noclegi zamierzamy szukac na miejscu, raczej jakies pokoje, kwaterki, co 2 noc w innej miejscowosci bo chcemy pozwiedzać. Plan wycieczki: Plitvice, Trogir, Split, Wyspa Brać, Solta, Makarska, Mostar (BiH), dojazd do Dubrownika a nawet do Czarnogóry nad Zatokę Kotorską (Herceg Novi). Na paliwo szacujemy 2-2.5 tys. Obiady na mieście, swoje śniadania i kolacje. Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi.
to nie jest najlepszy pomysł przemieszczać się co 2 dni. lepiej i taniej zakotwiczyć gdzieś pośrodku interesującego Was terenu i trochę pojeździć. może przy półwyspie? stamtąd relatywnie blisko wszędzie tam, gdzie wskazałaś...
pozdrawiam,
kassiaa napisał(a):Noclegi zamierzamy szukac na miejscu, raczej jakies pokoje, kwaterki, co 2 noc w innej miejscowosci bo chcemy pozwiedzać.
GREG_G napisał(a):Może moja relacja Ci pomoże, wrzesień 2012, wyjazd 10 dniowy, zwiedzone miejscowości jak w Twoim planie:
tucepi-dubrownik-wenecja-we-wrzesniu-2012-t39945.html
koszt w sumie okolo 6000 wszystko, dojazdy, noclegi, troche jedzenia z Polski
vister24 napisał(a):ja jadę z przyjaciółmi mamy pensjonat biorę 5 tys zl i 200 euro i myślę ze mi wystraszy pobyt 10dni piwo i vodka tylko z PL....
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne