Traper1988 napisał(a):Chorwacja to generalnie jeden z tańszych kierunków, nie ma co się oszukiwać.
Chyba kilka lat temu...
Traper1988 napisał(a):No to ceny wcale nie są takie straszne, można to przeżyć Chorwacja to generalnie jeden z tańszych kierunków, nie ma co się oszukiwać. Jak wypadają ceny na miejscu, np. w restauracjach?
Tomek30Lublin napisał(a):Wczoraj przyjechałem rano do Baśka Voda. Szukaliśmy z buta apartamentu. Sporo ludzi stoi od godziny 8:00-9:00 i można przebierać w kwaterach. Obejrzeliśmy 7 apartamentów. Większość śpiewała 60 euro za dwupokojowe apartamenty z łazienka widokiem na morze i góry. Gdy dochodziliśmy spuszczali ceny do 50 euro a jedna babka nawet za 40 chciała. Nadstawialiśmy sie na wydatek około 90-100 euro za dobę ale udało sie znaleźć trzypokojowy apartament nowocześnie urządzony z widokiem na morze i góry nowocześnie za 60 euro.
Dzisiaj Ok 24 stopni i lekko wieje ale jest przyjemnie.
Tomek30Lublin napisał(a):Wczoraj przyjechałem rano do Baśka Voda. Szukaliśmy z buta apartamentu. Sporo ludzi stoi od godziny 8:00-9:00 i można przebierać w kwaterach. Obejrzeliśmy 7 apartamentów. Większość śpiewała 60 euro za dwupokojowe apartamenty z łazienka widokiem na morze i góry. Gdy dochodziliśmy spuszczali ceny do 50 euro a jedna babka nawet za 40 chciała. Nadstawialiśmy sie na wydatek około 90-100 euro za dobę ale udało sie znaleźć trzypokojowy apartament nowocześnie urządzony z widokiem na morze i góry nowocześnie za 60 euro.
Dzisiaj Ok 24 stopni i lekko wieje ale jest przyjemnie.
rczempik napisał(a):Wyjazd w terminie 11-18.08, 4 osoby (2 dorosłych + 2 dzieci)
Noclegi, winiety, ubezpieczenie opłacone.
Paliwo osobna pula.
Czy na samo życie na wszystkich wystarczy 650 euro + 500kun?
enes19 napisał(a):Doradźcie mi czy na wyjazd 5 dniowy , dla dwojga osób - zabranie ze sobą 2000pln ( to chce mieć na karcie revoult ) + jakieś 300euro w kieszeni w gotówce.
enes19 napisał(a):Czy ktoś korzystał tam z Revoulta ? Bez problemu jest akceptowalny ?
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne