Podejrzewam, że jadą w 4 lub 5 osób, taki mają app. i te koszty dzielą na 5 i po tyle im wychodzi...mucha95 napisał(a):hotel plus przejazd wyjdzie nas około 1500 zł
[/quote]mucha95 napisał(a):mam pytanie czy prócz tych 1500zł o których wspomniałem powyżej 1000zl mi wystarczy weźcie pod uwagę, że w naszym wieku nie będziemy się tam oszczędzać
piekara114 napisał(a):Zero konkretów... a są dwa: jadą w sierpniu i nie będą oszczędzać.....
Janusz Bajcer napisał(a):Trzeci - ilość alkoholu do zabrania
Loraq12 napisał(a):Nauczony doświadczeniem z zeszłego roku, w tym chcę trochę przyoszczędzić ,ale pewnie się nie uda. Chcemy wyżywienie organizować częściowo w apartamencie, częściowo w konobach (50/50) .
bigredone napisał(a):Przecież to nieco tylko ponad 5 tys. na tydzień, a z tego połowa na apartament. Nic szokującego nie widzę w tej kwocie.
amatus1 napisał(a):Jak dla mnie to jest realne na 28 dni, rodzinka moja była na Korfu 2+3 (5 lat,12, 14) na 6 nocy za 18 tys zl. Wynudzili się na maxa, jedzenie średnie- bez szału dzieci głównie frytki jadły, do morza kilka dobrych km i byli tylko raz przy okazji objazdowki wypożyczony autem. Jedyny plus to baseny i zjeżdżalnie ale ile można...A Wy za takie pieniądze jedziecie na 28 dni. Jedynie zastanawia mnie koszt paliwa, piszesz że autko pali 4,2 ON. Mój maly diselek też tyle palil podczas poprzednich wyjazdów i nie jak mi tu wychodzi 2500 zł za 4 tys km?
amatus1 napisał(a):Jak dla mnie to jest realne na 28 dni, rodzinka moja była na Korfu 2+3 (5 lat,12, 14) na 6 nocy za 18 tys zl. Wynudzili się na maxa, jedzenie średnie- bez szału dzieci głównie frytki jadły, do morza kilka dobrych km i byli tylko raz przy okazji objazdowki wypożyczony autem. Jedyny plus to baseny i zjeżdżalnie ale ile można...A Wy za takie pieniądze jedziecie na 28 dni. Jedynie zastanawia mnie koszt paliwa, piszesz że autko pali 4,2 ON. Mój maly diselek też tyle palil podczas poprzednich wyjazdów i nie jak mi tu wychodzi 2500 zł za 4 tys km?
Endrju napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Trzeci - ilość alkoholu do zabrania
O tak, trafiony zatopiony
Tak nawiasem to po co brać, skoro na miejscu w co drugiej chałupie pędzą lub wytwarzają coś dobrego no i słynne Ozujsko lub Karlovacko na każdym kroku...
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne