Byłem 10 NOCY w Tribunj w apartamencie BISERKA ( ciocia Daria ) wróciłem 24.08 w poniedziałek.
700E - Apartament na 4 osoby 350E Para
Razem wycieczkami do Jezior Plitvickich oraz Zadaru razem zrobiłem całościowo 2740KM
560 - LPG wyszło około
420 - OPŁATY ZA DROGI220 - Opłaty w Cro za autostrady
160 - Winiety z przesyłką ( 2x austria 10 dni i czechy miesieczna ) zamawiane na tolltickets
40 - Rozszerzyłem assistance klauzule w PZU o wariant na 1000KM ale EUROPA
490 - SAM TRANSPORT Z OPŁATAMI OD PARYGdyby bylo troche bliżej to oplaty za drogi przewyższyły by koszt paliwa
Moja rencia spaliła średnio i w sumie maksymalnie około 7L / 100 LPG
178 - Ubezpieczenie na 17 Dni na 2 Osoby PZU WOJAŻER ze zniżką studencką jednej osoby.
Wydatki.
80 - od pary Zakupy w AUCHAN ( ryże, sosy, przyprawy, coś na śniadania sery, puszki, pasztet, napoje, piw troche, husteczki, wody, cos na podroz )
Wymieniłem w polsce :
1000 KUN ( 570zł) z myslą, że starczy nam to na kilka dni w tym mieliśmy 480 na wycieczki do jezior oraz KRK a jeszcze byliśmy w ZADARZE i też w restauracji
czyli 520 na wydanie na mieście.
Przywieźliśmy 212 Kun.
W lidlu bo głównie tam jeździłem na zakupy większe nie oszczędzałem wrzucałem to na co była ochota wydaliśmy 330zł.
Płaciłem za paliwo, autostrady i w sklepach kartą. Jedynie na straganach i w Konobach gotówką.
Kurs KUNY wychodził 0,57gr
1370 Kun ( 780zł ) Wydane na miejscu w tym wycieczki same jeziora 290KUN
350 Euro (1450zł) nocleg
178 Złoty ubezpieczenie nas
490 Złoty podróż
80 Złoty w polsce zakupy
100 Złoty przygotowanie typu kremy, olejki, maty na plaże
Wychodzi około 3050zł na 2 osoby i 10 nocy w Tribunj.
Według mnie spora część ludzi może minie uwierzyć w to co tam wydaliśmy a jakoś nie oszczedzaliśmy sobie lodów,wina, piwa itd a co do jedzenia KUMPEL gotował bo sie tak zaoferował ale to nie znaczy ze nic nie zjadłem na miescie a i owszem bardzo się najadłem
Pamiątki też przywieźliśmy