maniust napisał(a):Tytusdj napisał(a):rozciągnie się jak kondon po kilku takich prasowaniach i sięgają do kolan.
Hm czy aby pewnego lekarza angielskiego zresztą (condoma) nie obraziłeś ?
stachan napisał(a):Nie mam na wyciągu żadnej osobnej pozycji oznaczonej jako "prowizja" - jeżeli są jakieś opłaty to chyba zawierają się w kwotach, które widać na załączniku.
Aleksandra21 napisał(a):Cześć .
Słuchajcie mam takie pytanie do was 26 sierpnia jade do makarskiej na 10 dni z bura podróży mam opłacony przejazd, zakwaterowanie i sniadania z obiadokolacjami.
mam wymienione 1160 kun dokładnie. starczy mi to na jakies napoje (różnego rodzaju) jakas wycieczke czy np restauracja pizza itp.?
i chciałam jeszcze sie zapytac jak tam jest wymiana z karty duze prowizje w bankomatach? jak z kantorami.?
Lednice napisał(a):Aleksandra21 napisał(a):Cześć .
Słuchajcie mam takie pytanie do was 26 sierpnia jade do makarskiej na 10 dni z bura podróży mam opłacony przejazd, zakwaterowanie i sniadania z obiadokolacjami.
mam wymienione 1160 kun dokładnie. starczy mi to na jakies napoje (różnego rodzaju) jakas wycieczke czy np restauracja pizza itp.?
i chciałam jeszcze sie zapytac jak tam jest wymiana z karty duze prowizje w bankomatach? jak z kantorami.?
Zależy jakie napoje, w jakich ilościach, w jakim lokalu
No i jakie wycieczki
1160 kun to około 2000 złotych
Ceny w knajpach i sklepach są wyższe niż w Polsce średnio o 30%
Koszt wycieczki całodniowej to 200-300 kun
Najlepiej wymieniać pieniądze w bankach, nie w kantorach.
Co do prowizji w bankomatach, to trzeba zapytać się w swoim banku.
Aleksandra21 napisał(a):mam wymienione 1160 kun dokładnie. starczy mi to na jakies napoje (różnego rodzaju) jakas wycieczke czy np restauracja pizza itp.?
Lednice napisał(a):Jak chcecie oszczędzać, to raczej odradzam stragany z owocami albo małe sklepiki spożywcze
Potrafią sprzedać dany towar 5 razy drożej niż w markecie
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne