kazow napisał(a):smiem sie nie zgodzic! cevapcici jest OK, ale nie urywa jakos du.py za przeproszeniem, pleskavica to juz wogole
w HR najbardziej sobie cenie ryby z grila i kalmary, chociaz w Polsce tego prawie nie dotykam, w HR ma to niesamowity smak
a co do hamburgera - nic lepszego na swiecie jeszcze nie wynaleziono i nic nie moze sie rownac ja tez naleze do klubu wielbicieli hambuksow i moglbym jesc codziennie, ba nawet stawiam je wyzej niz steki
mervik napisał(a):...ja nadal nie wiem jak to robicie...że tak mało wydajecie
...na dwie osoby ... 18 dni z opłatami i dużą częścią jedzenia z PL ...poszło min około 10 k
...fakt że gdzie mieszkaliśmy mogło spać jeszcze dwoje dzieci
maniust napisał(a):mervik napisał(a):...ja nadal nie wiem jak to robicie...że tak mało wydajecie
...na dwie osoby ... 18 dni z opłatami i dużą częścią jedzenia z PL ...poszło min około 10 k
...fakt że gdzie mieszkaliśmy mogło spać jeszcze dwoje dzieci
10 kawałków pełna rozpusta i rozrzutność , się w doopach poprzewracało .
...mervik znasz mnie
Janusz Bajcer napisał(a):pstwdcpjp@gmail.com napisał(a):Dzięki Dzięki już jestem troche spokojnieeszy jak wruce dam całę sprawozdanie
Witam, witam.
Tylko postaraj się napisać sprawozdanie bez błędów
Alga napisał(a):Przebrnęłam przez wątek i się zmartwiłam...
Jedziemy w 2 osoby w sierpniu na 10 dni do miasta Krk.
Moje wyliczenia:
Jedzenie z Polski 400 zł. (7 dni gotuje)
Na miejscu 3 dni jedzenia na mieście (nie wynika to z braku kasy, tylko z uwagi na konieczną,specjalną dietę przez chorobę)
Nocleg 1600 zł.
Benzyna/gaz Warszawa - Krk + Plitwickie i zwiedzanie wyspy Krk = 2 tys. zł.
Na miejscu do wydania 4 tys. kun (czyli 2 tys.zł) na bilety wstępu, wycieczki, lody, pieczywo, drobne zakupy, piwko.
Wychodzi dziennie na 2 osoby - 400 kun.
Wiadomo, raz wydam mniej, raz więcej, ale z wątku tematu, wychodzi mi, że jest to za mało...?
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne