tanhayi napisał(a):Witajcie! To mój 1 post.
Wybieramy się do Bibinje. 4 + 1. Samochodem. Za apartament zapłaciliśmy już 950€ za 10 noclegów. Ja z narzeczoną oraz brat z żoną i dzieckiem. Tak więc koszta dzielą się 40%/60%. Do wydania na miejscu mamy planowo 2400zł. Mowa o mnie i o narzeczonej. Planujemy jeść na mieście, nie robić samemu nic do jedzenia. Nie jechać na pizzy itp. Jeśli stwierdzicie że mało, no to wezmę jakieś 500zł więcej. Ale jestem ciekaw was jak to widzicie. Dodam że to moje 1 wakacje za granicą.
Jak mniemam, walutę po prostu wymienić na miejscu? Złotówki - Kuny
PS. Pozdrawiam Romualda! Nie mogę jeszcze odpisywać;p Zamieszanie w pracy. Bo akurat klient o te walutę pytał:p
Te 2400 to tylko na jedzenie? Czy na zwiedzanie, paliwo na miejscu, małe przyjemności, alko, itp. również? Bo jeśli tak to lepiej weź te dodatkowe 500. Obiad na mieście to jakieś 50-100kun/osoba.nie wiem czy dużo jecie więc nie wiem czy Wam starczy)W sklepach ceny mniej więcej 30% drożej niż w PL.
Waluta-euro wymieniasz na kuny, bądź płacisz kartą, tam gdzie się da, bądź wybierasz z bankomatu- to są lepsze opcje.