Michal_evo1 napisał(a): Z góry dzięki!
Travis(M) napisał(a):Forumowicze mam takie drobne pytanie w Chorwacji mam do wydania 3000 tys zł (tak planuje) oczywiscie razem z wyjazdem i ze wszystkimi przyjemnosciami. Wybieramy sie w 4 osoby do Dubrovnika lub Crikvenicy. Jakby ktos mogl tak mniej wiecej powiedziec jak rozlozyc fundusze ile wziac euro ile kun? Oczywiscie jedziemy samochodem. planujemy byc tam od wtorku do wtorku tj. 7 dni sory ze takie pytania ale pierwszy raz sie wybieram do Chorwacji i nie chce sie sparzyc na starcie
pozdrawiam
golibroda napisał(a):Kiedy zapisy ? Siedzę z przodu przy motorniczym
Michal_evo1 napisał(a):golibroda napisał(a):Kiedy zapisy ? Siedzę z przodu przy motorniczym
Czekaj, czekaj, może oni mają po 3 tysie na twarz...?
Travis(M) napisał(a):tak tak 3 tys na osobe czyli mowicie ze wystarczy? a jak to rozlozyc w walucie mniej wiecej? 300 euro wystarczy? i reszte na kuny?
piotr68 napisał(a):Świetna rada. No chyba, ze bankomat wetnie kartę (co mi się zdarzyło na szczęście w Polsce z powodu awarii bankomatu). Ciekawe jak wrócą.
piotr68 napisał(a):Świetna rada. No chyba, ze bankomat wetnie kartę (co mi się zdarzyło na szczęście w Polsce z powodu awarii bankomatu). Ciekawe jak wrócą.
Lednice napisał(a):piotr68 napisał(a):Świetna rada. No chyba, ze bankomat wetnie kartę (co mi się zdarzyło na szczęście w Polsce z powodu awarii bankomatu). Ciekawe jak wrócą.
Wetnie i zje, posieka na kawalki
Jak wetnie, to ktos z banku karte wyciagnie z bankomatu i odda.
Chyba, ze ktos sie poslugiwal skradziona karta
Gorzej jak ktos zgubi karte albo mu ukradna
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne