piotrek99 napisał(a):to szaleć nie poszalejecie przy tej kwocie.
magdach7 napisał(a):piotrek99 napisał(a):to szaleć nie poszalejecie przy tej kwocie.
Brednie- za 1100 euro można spędzić świetne wakacje. No chyba, że ktoś ma potrzebę jedzenia każdego posiłku w knajpce, a wieczorem zamiast pysznego winka kupionego u "babci" woli wino w restauracji. Chorwacja ma tyle smaczków i im bardziej swojsko tym fajniej. Proszę mnie źle nie zrozumieć- nie jestem zwolennikiem noszenia lodówek z polskim piwem na plaż, ale też nie jestem miłośnikiem jadania codziennie w konobach. Ja w Chorwacji wyszukuję tego czego nie ma w Polsce. Zamiast siedzieć w knajpkach, często ze znajomymi bierzemy wieczorem butelkę wina i kosz owoców kupionych na pobliskim targu na plażę i delektujemy się tym czego u nas nie uraczymy. Więc może dlatego moim skromnym zdaniem to całkiem rozsądna kaska
artur77 napisał(a):magdach7 napisał(a):piotrek99 napisał(a):to szaleć nie poszalejecie przy tej kwocie.
Brednie- za 1100 euro można spędzić świetne wakacje. No chyba, że ktoś ma potrzebę jedzenia każdego posiłku w knajpce, a wieczorem zamiast pysznego winka kupionego u "babci" woli wino w restauracji. Chorwacja ma tyle smaczków i im bardziej swojsko tym fajniej. Proszę mnie źle nie zrozumieć- nie jestem zwolennikiem noszenia lodówek z polskim piwem na plaż, ale też nie jestem miłośnikiem jadania codziennie w konobach. Ja w Chorwacji wyszukuję tego czego nie ma w Polsce. Zamiast siedzieć w knajpkach, często ze znajomymi bierzemy wieczorem butelkę wina i kosz owoców kupionych na pobliskim targu na plażę i delektujemy się tym czego u nas nie uraczymy. Więc może dlatego moim skromnym zdaniem to całkiem rozsądna kaska
Zgadzam się. Myślę, że spokojnie nam ta kwota wystarczy. Nie jade tam, zeby "zaszalec" tylko odpocząć.
Patroniusz napisał(a): ...Ja myśle....?
korculankajedna napisał(a):Patroniusz napisał(a): ...Ja myśle....?
Wątpię...
sneer napisał(a):korculankajedna napisał(a):W tym roku na II połowę lipca i sierpień trzeba przeinaczyć minimum 5884 złote na 2 osoby na 10 dni.
Cholera, to nie jadę, planowałem wydać tylko 5883 złote
korculankajedna napisał(a):Może czasem lody lub kawa w kawiarni...
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne