mariucous napisał(a):tzn jadę po sezonie od 1 września do 11 września a rezerwowałem w tamtym tygodniu
magdach7 napisał(a):Z napisał(a):mariucous napisał(a):e4r5t spokojnie wam wystarczy nie każdy oczekuje luksusów tam, ja np jadę w 4 osoby, 2 pary ja z dziewczyną biorę 3000zł i w to wliczam już wszystko paliwo noclegi jedzenie itp i spokojnie nam to wystarczy, apartament zamówiłem w Breli 50metrów od plaży za 45euro apartament z 2 sypialniami i 2 łazienkami taras balkon widok na morze łączny metraż to 65m2 czyli na parę wychodzi ok 1000zł za noclegi + przejazd ok 600zł zostaje nam 1400zł gdzie za to spokojnie ja i dziewczyna wyżywimy się i jeszcze nam zostanie .. pozdrawiam mariusz
Poważnie w Breli znalazłeś apartament dla czterech osób dorosłych za 45euro w sezonie przy takiej odległości od plaży? to powiem Ci szczęściarz jesteś.
Takie farty zdarzają się , pod warunkiem, że szukasz wcześniej ( grudzień-styczeń) i bezpośrednio u właścicieli. My w zeszłym roku na Ciovo ustrzeliliśmy apartament 6+1 20m od plaży ( wifi, ale bez klimy- parter zacieniony winoroślem, więc klima niekonieczna) za 60euro
orzechgo napisał(a):Do sedna, wykupiliśmy z żoną wycieczkę autokarem do Makarskiej na 10 dni pobytu w willi David z wyżywieniem (śniadanie+objado-kolacja) termin 15 lipiec tego roku (dla dociekliwych) interesuje mnie, czy 500 euro wystarczy nam na wakacje bez stresu, czy szału ni ma ??
Nadmieniam, że to nasz pierwszy zagraniczny wyjazd i nie bardzo wiemy co i jak i z kim
Lechoo napisał(a):Ja mam trochę inne pytanie - ile $ przeznaczyć na pamiątki (wliczając % ) ? Ile średnio wydajecie na ten cel ?
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne