wiolek_lp napisał(a):Jak dobrze, że ja tego roku w połowie sierpnia za app dla 2+3 ( 14 , 12 i 3 i pół roku młodzi ) zapłacę 60 e, właśnie w Povlji.
Taniej sobie nie wyobrażam![]()
Ceny jedzenia w Povlji są niższe niż w innych miejscach
Elegancko

wiolek_lp napisał(a):Jak dobrze, że ja tego roku w połowie sierpnia za app dla 2+3 ( 14 , 12 i 3 i pół roku młodzi ) zapłacę 60 e, właśnie w Povlji.
Taniej sobie nie wyobrażam![]()
Ceny jedzenia w Povlji są niższe niż w innych miejscach
SebastianM napisał(a):Eleganckociekawe czy jeszcze funkcjonuje Jadran grill w Povlji...tam i ceny i porcje były zacne
"bibinie napisał(a):Martini 2000 napisał;
"[........ ja od 2005 roku jak to forum tętniło życiem dałem dużo pożytecznych wskazówek , ostatnio przestałem zaglądać przez takich trolli właśnie![]()
miłego wieczoru
Martini2000 napisał(a):Przestań to był tylko Focus
Ja teraz też FORD ale już jako starszy gość wybrałem wygodny i duży TourneoCustom![]()
teoriaglodu napisał(a):Na 10-dniowy wyjazd do Chorwacji w 2025 roku warto zaplanować budżet w przedziale od 3400 zł do 7500 zł. Koszty noclegów mogą wynosić od 2000 zł do 4000 zł, wyżywienie od 500 zł do 1000 zł, a transport (w tym bilet lotniczy i komunikacja wewnętrzna) od 600 zł do 1900 zł. Dodatkowo, na atrakcje turystyczne przeznacz około 300 zł do 600 zł. Warto zarezerwować noclegi z wyprzedzeniem, rozważyć ubezpieczenie turystyczne oraz ustalić budżet na nieprzewidziane wydatki.
Dziennie na dwie osoby.teoriaglodu napisał(a):(...) wyżywienie od 500 zł do 1000 zł (...)
boboo napisał(a):Dziennie na dwie osoby.teoriaglodu napisał(a):(...) wyżywienie od 500 zł do 1000 zł (...)
Jakby nie patrzeć i nie liczyć, bujaliśmy się z Olgą w granicach ~150 € na dzień.
Południowa przekąska, wieczorny obiad i jakaś "bułka z kanapką" do porannej kawy jako śniadanie.
Choć kilka śniadań było "wypasionych", nie przy balkonowej kawce.
I taka średnia wyszła. Na matematykę nic nie poradzisz.
wikol napisał(a):boboo napisał(a):Dziennie na dwie osoby.teoriaglodu napisał(a):(...) wyżywienie od 500 zł do 1000 zł (...)
Jakby nie patrzeć i nie liczyć, bujaliśmy się z Olgą w granicach ~150 € na dzień.
Południowa przekąska, wieczorny obiad i jakaś "bułka z kanapką" do porannej kawy jako śniadanie.
Tu rozmawiamy o wydatkach Polaka zarabiającego w PLN.
Raczej nikt tutaj nie wydaje ponad 600 PLN na dwie osoby. Na forum CRO.DE może takie wartości były by realne.
boboo napisał(a):Dziennie na dwie osoby.teoriaglodu napisał(a):(...) wyżywienie od 500 zł do 1000 zł (...)
Z mojej strony był to "Wąż Morski" czyli Element DygresyjnyMarlowe1994 napisał(a):Przecież to fejkowe konto jakieś...
No i popatrz jak mało trzeba, aby ci "zaimponić".marekkowalak napisał(a):Jak Ty mnie zaimponowałeś w tej chwili!!
Czytam tytuł wątku "tak i wspak".wikol napisał(a):Tu rozmawiamy o wydatkach Polaka zarabiającego w PLN.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne