Proszę, obsłuż się:wiolek_lp napisał(a):Off - szkoda, że w emotikonach nie ma takich jak w telefonie, typu walnij się w głowę
Rafal55 napisał(a):Ceny z Rovinj z majówki w kolejności najtańsza konoba ,średnia , najdroższa :
Makarony z owocami morza lub z truflami. 13.5EU-16EU-22EU
Talerz ryb dla 2 osób 42EU-54EU-60EU
Lody za gałkę 2.10EU-2.60EU-3.EU
Wino Pol litra Malvazia 7,50EU-9EU-12EU
homar waga około 1kg. 88EU-100EU-125EU
menu degustacyjne z winem w restauracji z gwiazdka michelina 180EU osoba
Apartament 10 min od starówki , salon , taras , garaż podziemny ,dwie sypialnie , duża łazienka , osobna klimatyzacja dla każdego pomieszczenia za 3 osoby płaciłem 65EU za dobę.
Nie jest tanio ale to ceny w zasadzie nie dużo odbiegające od reszty EU ,natomiast maj jest przed sezonem wiec istnieje prawdopodobieństwo ze będzie drożej ten sam apartament zaklepal3m na ostatnie 10 dni sierpnia plus pierwszy tydzień września za 80EU za dobę .
wiolek_lp napisał(a):"paragony"
Rafal55 napisał(a):Ceny z Rovinj z majówki w kolejności najtańsza konoba ,średnia , najdroższa :
Lody za gałkę 2.10EU-2.60EU-3.EU
remikrmk napisał(a):Kasy zawsze trzeba zabrać tyle żeby nie zabrakło, ot cała tajemnica
rafaghub napisał(a):witam
wyjezdzamy do Vodic przelom lipiec/sierpien
to nasz osmy wyjazd,ale pierwszy po wprowadzeniu euro
jak cenowo to sie przedstawia...
ceny z marketow wiem bo przegladam gazetki,ale jak np..lody na ulicy,nalesniki i frytki na plazach?
czy 800e na 8 dni jeden dorosly i 5 i 9 letnie dziecko wystarczy
sniadania w domu,obiady lub obiadokolacje w knajpie..no i oczywiscie wydatki plazowe dla dzieci
pozdrawiam
amatus1 napisał(a):rafaghub napisał(a):witam
wyjezdzamy do Vodic przelom lipiec/sierpien
to nasz osmy wyjazd,ale pierwszy po wprowadzeniu euro
jak cenowo to sie przedstawia...
ceny z marketow wiem bo przegladam gazetki,ale jak np..lody na ulicy,nalesniki i frytki na plazach?
czy 800e na 8 dni jeden dorosly i 5 i 9 letnie dziecko wystarczy
sniadania w domu,obiady lub obiadokolacje w knajpie..no i oczywiscie wydatki plazowe dla dzieci
pozdrawiam
znajomi wrócili, Dalmacja, ceny lodów ok 2-2,2 euro, czy 100 euro na 3 osoby z dzieckiem cieżko stwierdzić czy wystraczy, powiem tak nam by wystarczyło raczej ale znam takie oosby co na pewno zabraknie...dzieci mniej jedza na obiad wieć beda oszczedności ale moga być z nimi związane inne wydatki a to ciągnie;). Wydaje mi się, że 800 e to ok
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne