Webasto? W takim aucie chyba jest?stasiu1971 napisał(a):jest klima , ale jak spać w aucie na chodzie ???
Webasto? W takim aucie chyba jest?stasiu1971 napisał(a):jest klima , ale jak spać w aucie na chodzie ???
piekara114 napisał(a):Webasto? W takim aucie chyba jest?stasiu1971 napisał(a):jest klima , ale jak spać w aucie na chodzie ???
piekara114 napisał(a):Webasto? W takim aucie chyba jest?stasiu1971 napisał(a):jest klima , ale jak spać w aucie na chodzie ???
stasiu1971 napisał(a):Witam , z wiadomych powodów wybrałem urlop w PL , ale w 2021 roku chcę wreszcie się wybrać do Chorwacji , czy kwota 10k pln wystarczy na 14 dni na wszystko (apartament , jedzenie, podróż) - czy warto wybrać opcję podróży z pominięciem winiet i płatnych dróg , plan wyjazdu 1 - 15 sierpień , (miejscówka nie wybrana) 3 osoby dorosłe dodam że wysokość mojego auta to 194 cm co ma wpływ na winiety w Słowenii i na "bramki" w Chorwacji , tak dla porównania wczasy w Krynicy Morskiej zamknąłem kwotą za wszystko 5 tyś pln (nocleg 2 tyś pln) , więc wydałem 3 tyś plnów na 10 dni wczasów minus LPG do auta , Wyjazd z Katowic , nawet nie wiem w jakim rejonie szukać noclegów czym się kierować (na pewno blisko plaży max 15 min spacerkiem), mój zamysł był kemping i spanie w aucie bo to multivan , ale jednak wolę apartament , jak się męczyć w upale w aucie
te kiero napisał(a):elka21 napisał(a):Jakiej to pokusie uległeś
Kulinarnej...
wikol napisał(a):Jeśli ktoś lubi żyć budżetowo i szczycić się tym że tak lepiej bo smaczniej itd to niech sobie tak żyje.
Kiedyś pisałem że chodzimy 3x dziennie na lody. W sumie 90 kugli poszło na wyjazd. Zostałem zhejtowany po całości.
Jak można kupować ich lody, są okropne i niedobre. Ogólnie żałosne wpisy dusigroszy.
Gdy pisałem że powinno się chociaż raz pójść z partnerką do konoby na kolację zje**ali mnie jeszcze bardziej.
W sumie lepiej przeżywać że wydaliśmy 200zł więcej na wyjazd i fotografować margarynę przywiezionąz z PL.
Jak ktoś jest szczypiorem to szczypiorem zostanie.
Bez odbioru.
naszastruga napisał(a):W sąsiednim wątku o kosztach, userzy nie uznają czegoś takiego jak pokusy i ekstra wydatki, tylko z żelazną konsekwencją trzymają się założonego budżetu.
Cena gałki lodów wyższa o kunę niż przewidział budżet? Trudno, lodów nie będzie, bo się budżet nie zepnie.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne