Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile za życie??

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
aghe
Autostopowicz
Ile za życie??

Nieprzeczytany postnapisał(a) aghe » 26.06.2004 11:38

Witam!
Wybieram się z paczką znajomych na kamp do Chorwacji. Myslimy o okolicach Dobrovnika.
Niby wszystko jest gotowe, ale nie mamy pojęcia ile będzie nas kosztować jedzonko.
Może ktoś wie, ile trzeba mieć kasy na około dwa tygodnie, aby nie głodować?? :D
SZOP
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) SZOP » 26.06.2004 12:23

aghe napisał(a):Witam!
Wybieram się z paczką znajomych na kamp do Chorwacji. Myslimy o okolicach Dobrovnika.
Niby wszystko jest gotowe, ale nie mamy pojęcia ile będzie nas kosztować jedzonko.
Może ktoś wie, ile trzeba mieć kasy na około dwa tygodnie, aby nie głodować?? :D

Witam.To zależy gdzie się chcecie stołować-czy we własnym zakresie(tzn.wziąć trochę jedzenia z PL),czy na miejscu w konobach.W piewszym wypadku myślę że wystarczy 50 kn/os/dzień,w drugim ok.150.Wybór należy do Was :roll: .Miłego pobytu :papa:
aghe
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) aghe » 26.06.2004 12:32

Dzięki wielkie.
Myślimy raczej we własnym zakresie. I ta cena wydaje się całkiem interesująca. :D
cezar000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) cezar000 » 26.06.2004 23:05

Wasz post -ile za życie?wasza odpowiedż 50 kun.I niech tak zostanie.
eXtreme
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eXtreme » 08.07.2004 10:33

Za życie to nie wiem wiem że
za nerkę 15.000zł
za serce 80.000zł
skóra do przeszczepu za cm2 -20zł
itp.
Dartol
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dartol » 10.07.2004 20:33

eXtreme napisał(a):Za życie to nie wiem wiem że
za nerkę 15.000zł
za serce 80.000zł
skóra do przeszczepu za cm2 -20zł
itp.
straszne

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone