Witam
Gradac 24 euro za dwie osoby = studio aneks kuchenny , łazienka, telewizor wiatrak , internet bezprzewodowy. Do plazy 300 m. Widok na morze. Trochę chalasuja samochody bo to przy jadrance ale .....
Blums napisał(a):hej super apartamencik w Tucepi 3 osoby sypialnia łazienka (ręczniki zmieniane co 2 dni) kuchnia - full wyposażenie (nawet czajnik) klima, tv-sat. Właściciele bardzo mili (zimny sok jak nas widzieli umęczonych, zimne piwo i cukierki dla dziecka , ot tak sobie) Parking dla samochodu ze autokarem by nakręcił 38 EURO bez rezerwacji czas szukania to około 5 minut po przyjeździe około 10 rano.
Iwona_PB napisał(a):a jakie zejście i jak daleko do plaży?
elach napisał(a):Pakostane, 2 osoby dorosłe + dziecko, pokój z aneksem kuchennym, własna łazienka i balkon , 25 euro, pierwsza połowa lipca.
bejbe napisał(a):Witam!
Czy mozecie mi powiedziec,jaka jest cena wynajecia pokoju dla 2 osob w chorwacji? Chodzi mi o cos takiego,ze na miejscu w Chorwacji ludzie proponuja noclegi,pokoje,nie trzeba rezerwacji wczesniej, czy orientujecie sie jakie sa ceny wynajecia pokoju? a ile kosztuje apartament tzn pokoj z wlasna kuchnia itd ?
Dziekuje za pomoc
Blums napisał(a):hej super apartamencik w Tucepi 3 osoby sypialnia łazienka (ręczniki zmieniane co 2 dni) kuchnia - full wyposażenie (nawet czajnik) klima, tv-sat. Właściciele bardzo mili (zimny sok jak nas widzieli umęczonych, zimne piwo i cukierki dla dziecka , ot tak sobie) Parking dla samochodu ze autokarem by nakręcił 38 EURO bez rezerwacji czas szukania to około 5 minut po przyjeździe około 10 rano.
KumoterSzyszkownik napisał(a):Mowi,ze musimy do 9 rano dnia nastepnego wybyc z mieszkania,bo ona musi posprzatac bo niespodziewanie trafili sie od jutra wieczorem klienci..
Konsternacja...Wkurzenie z mojej strony..
Co byscie zrobili?
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne