Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile za apartament?

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
andykan
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) andykan » 20.07.2009 21:52

Witam
Gradac 24 euro za dwie osoby = studio aneks kuchenny , łazienka, telewizor wiatrak , internet bezprzewodowy. Do plazy 300 m. Widok na morze. Trochę chalasuja samochody bo to przy jadrance ale .....
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 21.07.2009 11:03

Blums napisał(a):hej super apartamencik w Tucepi 3 osoby sypialnia łazienka (ręczniki zmieniane co 2 dni) kuchnia - full wyposażenie (nawet czajnik) klima, tv-sat. Właściciele bardzo mili (zimny sok jak nas widzieli umęczonych, zimne piwo :D i cukierki dla dziecka , ot tak sobie) Parking dla samochodu ze autokarem by nakręcił :lol: 38 EURO bez rezerwacji czas szukania to około 5 minut po przyjeździe około 10 rano.

a jakie zejście i jak daleko do plaży?
Blums
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Blums » 21.07.2009 11:20

Iwona_PB napisał(a):a jakie zejście i jak daleko do plaży?

w lini prostej to około 100 m a po zawijasach to około 150 z tego 40 pod górkę wychodzi się w Tucepi dokładnie na przeciwko fontanny - to prawie że centrum. Przejscie przez jadranke ale za to parking i wyjazd :D
tropcia
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tropcia » 30.07.2009 13:12

elach napisał(a):Pakostane, 2 osoby dorosłe + dziecko, pokój z aneksem kuchennym, własna łazienka i balkon :lol: , 25 euro, pierwsza połowa lipca.

Miałabym do Ciebie ogromna prośbę , czy mogłabyś udostępnić namiary na ten apartament. W zeszłym roku byliśmy z mężem i synem w Primostenie ale poza sezonem i nie rezerwowaliśmy niczego. Pojechaliśmy w ciemno i na miejscu było dużo wolnych kwater. W tym roku wybraliśmy Pakostane , ale ze względu na to że syn idzie do szkoły jedziemy w połowie sierpnia i trochę mam obawy jechać tak w ciemno. Z góry dziękuje za pomoc. Mój e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

P.S
Dziękuje wszystkim za informacje zawarte na tym forum . To skarbnica wiedzy której nie zajdzie w żadnym poradniku ani przewodniku.
I ciesze się że w końcu odważyłam się zalogować , bo tak czytam od zeszłego roku i nie mogłam się zebrać. :oops:
bejbe
Autostopowicz
ceny pokoi w chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) bejbe » 07.08.2009 10:45

Witam!

Czy mozecie mi powiedziec,jaka jest cena wynajecia pokoju dla 2 osob w chorwacji? Chodzi mi o cos takiego,ze na miejscu w Chorwacji ludzie proponuja noclegi,pokoje,nie trzeba rezerwacji wczesniej, czy orientujecie sie jakie sa ceny wynajecia pokoju? a ile kosztuje apartament tzn pokoj z wlasna kuchnia itd ?

Dziekuje za pomoc
Vjetar
Legenda
Re: ceny pokoi w chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 07.08.2009 11:02

bejbe napisał(a):Witam!

Czy mozecie mi powiedziec,jaka jest cena wynajecia pokoju dla 2 osob w chorwacji? Chodzi mi o cos takiego,ze na miejscu w Chorwacji ludzie proponuja noclegi,pokoje,nie trzeba rezerwacji wczesniej, czy orientujecie sie jakie sa ceny wynajecia pokoju? a ile kosztuje apartament tzn pokoj z wlasna kuchnia itd ?

Dziekuje za pomoc

Tu coś do poczytania dla Ciebie
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=191 ... sc&start=0
grzymar
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) grzymar » 07.08.2009 20:37

Blums napisał(a):hej super apartamencik w Tucepi 3 osoby sypialnia łazienka (ręczniki zmieniane co 2 dni) kuchnia - full wyposażenie (nawet czajnik) klima, tv-sat. Właściciele bardzo mili (zimny sok jak nas widzieli umęczonych, zimne piwo :D i cukierki dla dziecka , ot tak sobie) Parking dla samochodu ze autokarem by nakręcił :lol: 38 EURO bez rezerwacji czas szukania to około 5 minut po przyjeździe około 10 rano.

Witam, jeśli można to ja też poproszę o namiar :) Bo w tym roku jako początkująca przepłaciłam :cry: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
KumoterSzyszkownik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KumoterSzyszkownik » 07.08.2009 22:37

W tym roku w Orebicu mialem ,,przygode''z apartamentem.
Mianowicie gdy dzwonilem kolo kwietnia coby zarezerwowac -powiedzialem wlascicielce wyraznie,ze dojedziemy na miejsce bardzo wczesnie rano,gdyz bedziemy podrozowac w nocy.A to dlatego,ze bede mial na pokladzie 20 miesiecznego syna i duzego psa.Nie chce jechac przy 40-stopniowym upale.
To samo z powrotem.Nadmienilem,ze chcemy w powrotna droge wyjechac 30 lipca ok.20 wieczorem-z tych samych powodow.Pani przytakiwala ze zrozumieniem.Myslalem,ze jest ok.
Niestety mylilem sie... :cry:
Wrocilismy z kolacji 29 lipca ok.21 wieczorem..Po niespelna 5 minutach slychac pukanie..Wlascicielka..
I co mowi?
Mowi,ze musimy do 9 rano dnia nastepnego wybyc z mieszkania,bo ona musi posprzatac bo niespodziewanie trafili sie od jutra wieczorem klienci..
Konsternacja...Wkurzenie z mojej strony..
Co byscie zrobili?
My sie zaczelismy szybko pakowac/cale szczescie,ze do kolacji wypilismy tylko po jednym,,welyko toczeno''/i po godzinie bylismy gotowi do drogi.
Tylko mialem jedno ale..
Poszedlem do wlascicielki po pieniadze za jedna dobe..
Spojrzala na moj wyraz twarzy i oddala bez szemrania..Bylo na autostrady..
Moze moja mina a moze to,ze bylismy tzw,,na lewo''.
Blagala nas wczesniej,,ze jak przyjdzie jakas kontrol''to my jestesmy jej znajomi'' i nic nie placilismy.Nam nie zalezalo-bylismy tam drugi raz-moglismy na to przystac..
Takze rada-jesli mozna-starajcie sie miec wszystko na papierze-pobyt od do;od tej do tej godziny...
Ps.a wrocilismy do domu zgonieni jak psy...
kaszpir
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszpir » 07.08.2009 23:09

KumoterSzyszkownik napisał(a):Mowi,ze musimy do 9 rano dnia nastepnego wybyc z mieszkania,bo ona musi posprzatac bo niespodziewanie trafili sie od jutra wieczorem klienci..
Konsternacja...Wkurzenie z mojej strony..
Co byscie zrobili?

Wszędzie jest tak że "doba hotelowa" trwa do godziny chyba 10-11.00 bo po godzinie 12.00 rozpoczyna się następna doba ...
W przypadku jak ktoś chce zostać do późniejszej godziny to po prostu musi zapłacić za następną dobę ...

Normalna rzecz we wszystkich hotelach i pensjonatach ...

Uważam że właścicielka i tak poszła Ci na rękę bo oddała Ci za dobę "wykorzystaną" ...
Mogłeś wyjechać także o 9.00 a że wyjechałeś dzień szybciej , to już Twoja decyzja ...

Racje miała właścicielka. Tak naprawdę powinieneś wykupić +1 dobę i problemu by nie było ...
KumoterSzyszkownik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KumoterSzyszkownik » 07.08.2009 23:13

Tyle,ze ja sie z nia umowilem wczesniej na konkretna godzine wyjazdu..
KumoterSzyszkownik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KumoterSzyszkownik » 07.08.2009 23:14

A mogla mi powiedziec pol dnia wczesniej,albo dzien wczesniej ze jest taka sytuacja..
Poprzednia strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne