SewerynR napisał(a):mam niejasne wrażenie, że to wszystko ceny z tamtego roku - jeśli się mylę to proszę o wyprowadzenie mnie z błędu
OLO-O3 napisał(a):Nie znalazłem tematu dotyczącego samych apartamentów. Zastanawiam się ile płacicie za apartament 2+2 w sierpniu?
Ja w Poreciu 63 EUR 01-15 sierpień
Blums napisał(a):hej , super apartamencik w Tucepi 3 osoby sypialnia łazienka (ręczniki zmieniane co 2 dni) kuchnia - full wyposażenie (nawet czajnik) klima, tv-sat. Właściciele bardzo mili (zimny sok jak nas widzieli umęczonych, zimne piwo icon_biggrin.gif i cukierki dla dziecka , ot tak sobie) Parking dla samochodu ze autokarem by nakręcił icon_lol.gif 38 EURO bez rezerwacji czas szukania to około 5 minut po przyjeździe około 10 rano.
Blums napisał(a):hej super apartamencik w Tucepi 3 osoby sypialnia łazienka (ręczniki zmieniane co 2 dni) kuchnia - full wyposażenie (nawet czajnik) klima, tv-sat. Właściciele bardzo mili (zimny sok jak nas widzieli umęczonych, zimne piwo i cukierki dla dziecka , ot tak sobie) Parking dla samochodu ze autokarem by nakręcił 38 EURO bez rezerwacji czas szukania to około 5 minut po przyjeździe około 10 rano.
]
SewerynR napisał(a):czyli jak co roku znajdą się oszołomy którzy za apartament płacą 80 euro i wszystko mają droższe 2x niż w Polsce ))
SewerynR napisał(a):Bardziej chodziło mi o takich co sieją popłoch na forum i piszą - co prawda w innych wątkach - że wszystko jest co najmniej 2 x droższe niż w polsce i straszą - to że ich stać to zupełnie inna historia:-). Jeśli chodzi o ten apartament 2+3 to nie dokońca wiem co ten symbol oznacza ale może się okazać, że wcale nie przepłaciliście. Co oznacza symbol 2+3 ????
Karol099 napisał(a):SewerynR napisał(a):Bardziej chodziło mi o takich co sieją popłoch na forum i piszą - co prawda w innych wątkach - że wszystko jest co najmniej 2 x droższe niż w polsce i straszą - to że ich stać to zupełnie inna historia:-). Jeśli chodzi o ten apartament 2+3 to nie dokońca wiem co ten symbol oznacza ale może się okazać, że wcale nie przepłaciliście. Co oznacza symbol 2+3 ????
Zwykle że jest sypialnia dla 2 osób i do tego 3 miejsca do spania ale na rozkładanych łóżkach.
ANITA:) napisał(a):hmmm to my sie do tych oszołomów zaliczamy bo za cały dom zapłaciliśmy 74 euro (2+3). No cóż "pierwszaki" popełniają czasem błędy
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne