.png)
Mam podobnie. W zeszłym roku 15 raz w Cro (Brać ) po 4 latach przerwy (pierwszy raz w 2000 r. - wyspa Obonjan). Na razie nie planuję kolejnego powrotu... Nowe kierunki wzywają i coraz częściej samolotem, choć nie all....Ural napisał(a):Czy wrócę do Chorwacji - chyba w najbliższym czasie nie. Powód - zmęczenie tłumami turystów, wszechobecną komercją
.png)
piekara114 napisał(a):Mam podobnie. W zeszłym roku 15 raz w Cro (Brać ) po 4 latach przerwy (pierwszy raz w 2000 r. - wyspa Obonjan). Na razie nie planuję kolejnego powrotu... Nowe kierunki wzywają i coraz częściej samolotem, choć nie all....Ural napisał(a):Czy wrócę do Chorwacji - chyba w najbliższym czasie nie. Powód - zmęczenie tłumami turystów, wszechobecną komercją
.png)
Ural napisał(a):
Wszystko zależy do jakiego kraju się wybieramy ale najczęściej na All. Lecieć do Turcji czy np. Tunezji, Egiptu to tylko All.
.png)
marekkowalak napisał(a):Ural napisał(a):
Wszystko zależy do jakiego kraju się wybieramy ale najczęściej na All. Lecieć do Turcji czy np. Tunezji, Egiptu to tylko All.
Wszystko zależy nie tyle od kraju, a od tego, po co się tam jedzie.
Byłem w Egipcie i w Turcji, a Tunezja w planach - oczywiście nawet nie ma mowy o all-inclusive w moim przypadku.
.png)
Ural napisał(a):
Widocznie jesteś inny przypadek niż ja.
.png)
Ural napisał(a):Pozdrawiam "Starą Gwardię" Cromaniaków o ile tacy na forum są jeszcze aktywni ....
.... Mega rewelacyjny staż
.png)
Ural napisał(a):".... Chorwacja .... czuję się tam dobrze.
.... krótko i zwięźle i tyle
a niektórzy już tam tak wrośli, maja tam swoje małe interesy
.png)
.png)
AdamSz napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Można i za 30 razem poznać coś nowego w cro. Teraz też znajdę sobie coś, miejsce gdzie nie byłem.
Dokładnie tak jest![]()
Jakbym na przykład powiedział, że doskonale znam interior w Chorwacji, to bym skłamał //
.....
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko