Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
W tym roku 3 raz. Pierwsze 2 razy 11 i 12 lat temu. Miejscowość Miletici na samym końcu półwyspu Pag. Za Miletici już tylko most na Pag. Okolice Rażanaca-całkiem blisko Zadaru. W gościnnych progach Tamary i Gorana Miletić
W tym roku razem z CrazySquad odwiedzimy Dario.
Ja byłem sześć razy lecz urlop dzielę na dwie części tzn tydzień w jednym a kolejny w drugim miejscu tak można więcej zwiedzić to tak jak x 12. Jeździłem w czerwcu i w sierpniu od dwóch lat Cro musi się podzielić z Grecją i taki jest plan na 2011
Wcale nie namawiam choć trzeci raz dzielę moje wakacje pomiędzy Cro a Grecję tzn wyjazd czerwcowy Gr a Sierpień Cro i stwierdzam,że ma to swoje zalety.Oba te kraje mają tyle wspólnego co i ich dzielącego.To tak jak rozmyślanie o przewadze Bożego Narodzenia na Wielkanocą i odwrotnie.Pozdrawiam