Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile płacicie za zakwaterowanie..?

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
heroo
Autostopowicz
Ile płacicie za zakwaterowanie..?

Nieprzeczytany postnapisał(a) heroo » 18.06.2007 08:21

Witam wszystkich forumowiczow, w ubiegłym roku płaciłem w Makarskiej (okres 01.08 - 15.08.) 25 EUR/ za pokój dla dwóch osób.. Czy płacicie mniej, czy lepiej jest zarezerwowć miejesce w biurze? W tamtym roku pojechałem w ciemno i uważałem, że znajdę coś tańszego ale jednak był
problem z wolnymi miejscami..

Pozdrawiam Marcin
paolo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolo » 18.06.2007 09:08

heroo napisał(a):Witam wszystkich forumowiczow, w ubiegłym roku płaciłem w Makarskiej (okres 01.08 - 15.08.) 25 EUR/ za pokój dla dwóch osób.. Czy płacicie mniej, czy lepiej jest zarezerwowć miejesce w biurze? W tamtym roku pojechałem w ciemno i uważałem, że znajdę coś tańszego ale jednak był
problem z wolnymi miejscami..

Pozdrawiam Marcin

Za apartament 2-osobowy w sezonie 30-25 euro to normalna cena, taniej raczej nie znajdziesz.
Olisia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Olisia » 18.06.2007 13:57

my w sierpniu 105 euro za 7 osób :)
rezerwacja przez internet
ale zawsze jeździmy w ciemno tyle, że w czerwcu - w tym roku wyjątkowo w sierpniu jedziemy
meeg
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) meeg » 18.06.2007 14:10

Im więcej osób tym apartament w przeliczeniu na jedną osobę wychodzi taniej. W 2006 roku 6-cio osobowy apartament kosztował nas po (o ile dobrze pamiętam) 11 Euro od osoby. W tym roku za dwójkę w Hvarze każdy chce min. 40 Euro - czyli po 20 od osoby za dzień.
elamar
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) elamar » 18.06.2007 18:13

My w sierpniu 72 euro za 5 osób(za dobę) na Ciovo.
Pawełka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pawełka » 18.06.2007 18:52

Zazwyczaj rezerwuję apartamenty w styczniu, a terminy planujemy na początku zimy by można było zaplanować urlopy w pracy.
W ubiegłym roku w Podgorze za dwa pierwsze tygodnie lipca płaciliśmy 50 Euro za apartament 5-osobowy z klimatyzacją.
W tym roku w Fazanie k.Puli za dwa apartamenty dla 9 osób (2+2 i 2+3) cena była i obecnie jest promocyjna (wpłata 200 Euro w styczniu) - zaledwie 80 Euro na dzień.
Nauczony doświadczeniem planowania wakacji z dużym wyprzedzeniem polecam skorzystać z rad japończyków. Ponoć japończycy planują wakacje dwa lata wcześniej. Może to przesada, ale może w tym zakresie będziemy w Polsce budować drugą japonię :?: :D :papa:
kafur
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kafur » 18.06.2007 19:11

11 euro od osoby za apatrament od 08.07 na 12 dni 50 m. do morza Lokva Rogoznica. :D
proca
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) proca » 18.06.2007 19:40

odpowiem niezbyt grzecznie pytaniem na pytanie. A ile kosztuje samochód.
Wszystko zależy gdzie chcesz spędzić wakacje. Masz mnustwo opcji w różnych cenach. Apartamenty, hotele, campingi, ekskluzywne hotele, jachty, nocleg "na dziko". Ale myślę, że w 25 Euro za osobe się spokojnie zmieścisz śpiąc w jakimś przyzwoitym apartamęcie.

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne