Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile pieniędzy - wasze sugestie, porady

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jakisak
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) jakisak » 29.06.2004 14:10

Ile potrzeba pieniędzy żeby dobrze spędzić czas w Croatii jeżeli ma się opłacone wyżywienie?
VC4R
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) VC4R » 29.06.2004 17:17

Wiesz ,kilka dni temu między wieloma ciekawymi rozliczeniami ,umieściłem tutaj również swój "cen-opis"[nawet okazało się ,iż przynajmniej jeden forumowicz w podobny sposób "rozlicza" swoją dniówkę :D ]
A przynajmniej spełnia zawarty warunek:wyżywienie opłacone!
Baw się dobrze ,bez względu na scenariusz.
zoohha
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zoohha » 29.06.2004 18:20

:D :D :D 19.16 h_CZerwiec_śląsk G. 17 st .C ,gdzies tam w tle "lalalalaaaaaaa.......moje"_chianti na pledzie_______Vald, ttttttttto iiiile trza zabrać??policz raz jeszcze :D :D .Świetne.Z>
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.06.2004 18:29

Vaald.... no i dlatego mi się podoba takie zjawisko jak urlop :lol: (oczywiście jestem pod wrażeniem Twoich wspomnień z niego...)
Jakisak jak jedziesz z kobitą....dorzuć paręnaście kn do kalkulacji Vaalda.... one też czasami coś tam zjedzą i wypiją........... :wink:
Dalmatinka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dalmatinka » 29.06.2004 20:07

Witaj Sla :D :D :D

Nietylko cos zjedza i wypija, ale rowniez chetnie pospaceruja po ryneczkach i zobacza to czy owo :D :D :D No, a to czy owo tez kosztuje :D , czyli jeszcze ciutke dorzucic trzeba do portfela no nie :?: :D :?: :D
Dalmatinka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dalmatinka » 29.06.2004 20:15

Hej VC4R :!: :!:
Super wspomnienia :D :D
Milo poczytac :!: :!: :!:
mirk
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirk » 30.06.2004 16:16

jakisak napisał(a):Ile potrzeba pieniędzy żeby dobrze spędzić czas w Croatii jeżeli ma się opłacone wyżywienie?

ja nie mam opłaconego jedzenia - jadę pierwszy raz i nie mam pojęcia ile co kosztuje - zabieram 100 EURO na osobo/dzień:))) - myślę ,że z głodu nie umrę a może jeszcze coś:))) wypije:)))
mirk
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirk » 30.06.2004 16:17

jakisak napisał(a):Ile potrzeba pieniędzy żeby dobrze spędzić czas w Croatii jeżeli ma się opłacone wyżywienie?

ja nie mam opłaconego jedzenia - jadę pierwszy raz i nie mam pojęcia ile co kosztuje - zabieram 100 EURO na osobo/dzień:))) - myślę ,że z głodu nie umrę a może jeszcze coś:))) wypije:)))
Zibi27
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibi27 » 06.07.2004 13:25

mirk napisał(a):

Jeśli chces wydawać 100euro (730kun)/osobę /dzień to napewno nie umżesz z głodu. Zdrugiej strony to dużo kasy do wydania na dzień.
Zibi27
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibi27 » 06.07.2004 13:28

mirk napisał(a):

Jeśli chces wydawać 100euro (730kun)/osobę /dzień to napewno nie umżesz z głodu. Zdrugiej strony to dużo kasy do wydania na dzień.

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone