Mam pytanko odnosnie pieniazkow na cro a mianowicie ile potrzeba mi kasy na 7-10 dni w makarskiej lub obok moze byc baska z przejazdem dieslem w 4 osoby ?? Dodam ze nie potrzebuje luxow byle bylo blisko po piwo Dzieki i Pozdrawiam
Kuba.
Irecki napisał(a):jak bys pojechal z rodzicami to byc moze nawet nic nie potrzebujesz pieniazkow.
Uzyj opcji szukaj ( patrz wyzej na niebieskim pasku), nie licz ze ktos Ci wyliczy wszystko dokladnie , bo nawet nie napisales czy startujesz z Cieszyna czy ze Szczecina.
Mysle ze najlpeszym rozwiazaniem dla Ciebie bedzie udac sie do biura turystycznego tam wykupic urlop i bedzisz wiedzial ile to bedzie kosztowac ..oczywiscie + piwo, do ktorego najblizej jest do lodowki, wiec moze zabrac ze soba bedzie najkozystniej.
Pozdrawiam
Kubex83 napisał(a):Irecki napisał(a):jak bys pojechal z rodzicami to byc moze nawet nic nie potrzebujesz pieniazkow.
Uzyj opcji szukaj ( patrz wyzej na niebieskim pasku), nie licz ze ktos Ci wyliczy wszystko dokladnie , bo nawet nie napisales czy startujesz z Cieszyna czy ze Szczecina.
Mysle ze najlpeszym rozwiazaniem dla Ciebie bedzie udac sie do biura turystycznego tam wykupic urlop i bedzisz wiedzial ile to bedzie kosztowac ..oczywiscie + piwo, do ktorego najblizej jest do lodowki, wiec moze zabrac ze soba bedzie najkozystniej.
Pozdrawiam
Siedze na roznych forach juz dosc dlugo i wiem co to jest SZUKAJKA.. Przegladam juz forum 2 godz i moze faktycznie ja nie napisalem konkretnie o co mi chodzi. Jade z Wroclawia kolo 21 lipca w cztery osoby po 20 srednio lat. Czy 1500 zl na osobie wystarczy czy to malo?
krzemian napisał(a):1200 kun na 10 dni to nie "bez wielkich szaleństw", ale raczej bez żadnych szaleństw. Na początku tego lipca (to jeszcze nie największy sezon) za loda płaciłem 12 kun, za Marlboro 20 za piwo w barze ok. 12, w sklepie minimum 6 kun, za wodę którą dało się pić 6-7 kun...
Wyjedzie młody chłopak, zabierze 1500 złoty i będzie myślał jak oszczędzać żeby przeżyć a nie żeby się zabawić
Pojechałem w 3 osoby (2 dorosłe i dziecko) na 14 dni, przyznam, że trochę zwiedzaliśmy (Dubrownik, jeziora, medjugorie i jeszcze jama na Sloweni), mieszkaliśmy jednak na campie, zabraliśmy parę konserw i wcale nie szaleliśmy a koszty to prawie 6tys pln.
Kubex83, weź więcej kasy. Jak nie wydasz to przywieziesz z powrotem, a jak zabraknie....to do d_py z takimi wakacjami.
pozdro[/b]
romek napisał(a):....a zatem potaniało? albo euro jest tańsze prawie o 1 pln.