@Trajgul jak to Twoje zdjęcia, to czyń swoją powinność i załaduj jakom Relacyję
Zajawkę już masz
Jagnięcinka pyszna, a porcja nie do przejedzenia dla mniepiekara114 napisał(a):Świetna cena lamb ribs
Konkurencja akurat była sporapiekara114 napisał(a):Cena najmu samochodu jak na taką wyspę, gdzie pewnie dużej konkurencji nie ma, też ok.
Trajgul napisał(a):@te kiero
Jakiś czas temu nawet wstęp z Krety 2021 zacząłem ale na tym się zakończyło. Na siłę kleciłem te zdania i słabo to wyglądalo. Nie mam weny, natomiast lubię komentować bieżące wydarzenia . Jedynie na fotorelację mnie stać, z krótkim opisem miejsc, choć u nas, to głównie polega na codziennym odwiedzaniu najważniejszych plaż oraz tzw stolic tych wysp.
mysza73 napisał(a):Konkurencja akurat była sporapiekara114 napisał(a):Cena najmu samochodu jak na taką wyspę, gdzie pewnie dużej konkurencji nie ma, też ok.
Wybrałam Explore Rent A Car bo nie chcieli żadnej zaliczki , ale jeszcze chyba ze dwie inne proponowali mi podobną cenę.
te kiero napisał(a):Ogólnie jak zauważyłem w mojej relacji z Pelo, w Grecji spotkaliśmy się z drogim wynajmem samochodów, w porównaniu do takiej Portugali to cena była 2x droższa, a u pośrednika nawet 3x.mysza73 napisał(a):Konkurencja akurat była sporapiekara114 napisał(a):Cena najmu samochodu jak na taką wyspę, gdzie pewnie dużej konkurencji nie ma, też ok.
Wybrałam Explore Rent A Car bo nie chcieli żadnej zaliczki , ale jeszcze chyba ze dwie inne proponowali mi podobną cenę.
Miałem pewną sytuację apropos konkurencji, w różnych rejonach jest jej jednak sporo i nie piszę o Atenach.
Gdy po wynajmie wystawiłem opinię w Googlu, firma wynajmująca napisała do mnie maila z prośbą o zmianę opinii na lepszą o 1 gwiazdkę, właśnie z uwagi na konkurencję; bardzo przepraszali, że nie wszystko po ich stronie było OK i że jest to dla nich być albo nie być na rynku.
To po ile jest wynajem w Portugalii? Wiem, że bardzo tania jest w Hiszpanii, ale Grecja przy Włochach tania, tak o połowę. Teraz w maju (sam początek) na Sycylii to ceny za 1 dzień to było przeciętnie 65 eur, tydzień za min. 400.te kiero napisał(a):Ogólnie jak zauważyłem w mojej relacji z Pelo, w Grecji spotkaliśmy się z drogim wynajmem samochodów, w porównaniu do takiej Portugali to cena była 2x droższa, a u pośrednika nawet 3x.
te kiero napisał(a):25E doba, ale opisywałem porównanie P/GR z 2019r.
Adek99 napisał(a):Małe podsumowanie urlopu 2023.
Czerwiec, południowo-zachodni Peloponez (Messenia), dojazd własnym autem.
Adek99 napisał(a):Na targu arbuzy od 0,3 euro za kg, pomarańcze od 0,6 euro za kg.