kobrat napisał(a):... a czas jazdy samochodem policzony na godzine (stawka europejska 8,50 Euro/godzina)
Niestety, dotyczy tylko tych, którzy śmigają tranzytem via Niemcy. Ale warto przekalkulować, czy aby nie lepiej nadłożyć drogi.
kobrat napisał(a):... a czas jazdy samochodem policzony na godzine (stawka europejska 8,50 Euro/godzina)
kobrat napisał(a):szczerze jak by mnie nie było stać , to bym zbierał z 3 lata i pojechałbym odpocząć
Roland90 napisał(a):kobrat napisał(a):szczerze jak by mnie nie było stać , to bym zbierał z 3 lata i pojechałbym odpocząć
Czyli uważacie ,że lepiej jeździć na wczasy co 4 lata ale na wypasie ni nie wiem co rok a może dwa i bardzo skromnie?
dids76 napisał(a):Ja wręcz przeciwnie, wolę co roku nawet jeśli miałbym je spędzić baaaardzo skromnie
anakin napisał(a):dids76 napisał(a):Ja wręcz przeciwnie, wolę co roku nawet jeśli miałbym je spędzić baaaardzo skromnie
Dokładnie tak.
Jeżeli wakacje to dla kogoś głównie żarcie w konobach, mieszkanie w wypasionym apartmanie/hotelu, ect....ect... to sorry gregory, ale nie mam pytań...
Tym bardziej, że pewnie 80% z tych rokefeleruf, którzy wydają po 12-14 tysi, wpieprza w rzeczywostości słoiki (nomen omen), wylizując zakrętki....
No, ale kwota robi wrażenie i wzbudza respect we wontku..
anakin napisał(a):dids76 napisał(a):Ja wręcz przeciwnie, wolę co roku nawet jeśli miałbym je spędzić baaaardzo skromnie
Dokładnie tak.
Jeżeli wakacje to dla kogoś głównie żarcie w konobach, mieszkanie w wypasionym apartmanie/hotelu, ect....ect... to sorry gregory, ale nie mam pytań...
Tym bardziej, że pewnie 80% z tych rokefeleruf, którzy wydają po 12-14 tysi, wpieprza w rzeczywostości słoiki (nomen omen), wylizując zakrętki....
No, ale kwota robi wrażenie i wzbudza respect we wontku..
kobrat napisał(a):szczerze jak by mnie nie bylo stac , to bym zbieral z 3 lata i pojechalbym odpoczac
ita napisał(a):kobrat napisał(a):szczerze jak by mnie nie bylo stac , to bym zbieral z 3 lata i pojechalbym odpoczac
omg
lepiej rzadko ale z rozmachem
na szczęście każdy ma inne potrzeby
ja np. lubię jeździć dużo więc musze tanio
odpoczywam nawet odgrzewając gołąbki ze słoika, czy czyszcząc mule przed namiotem. Na wakacjach lubię wszystko, nawet pranie ręczne czy zmywanie naczyń
kobrat napisał(a):Ps. z wpisow wynika , ze jestesmy narodem biednym, ale jak tak popatrzec na samochody na drogach i domy jakie ten biedny narod buduje ( patrz. Opolskie ) - to kraje zachodnie sie chowaja !!!
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko